1.Nick z gry: GepardsPL 2.Data otrzymania bana: 2018-10-03 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reg2.7 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Witam , Może zacznę od tego iż twierdzę że ten ban to jakaś pomyłka , albo poprostu Pan Szanowny Administrator Three lekko przesadził wlepiając mi bana 2.7 , za jak to ujmuje ten punkt a. Jeżeli Użytkownik popełnia występek, którego ten regulamin nie przewiduje Ekipa i Administracja nie może ukarać takiego delikwenta. Pierw przeprosze za napisanie że byłem w filmie pt. ,,Kler'' Bo może to wpłyneło na tak drastyczny odruch Three'ego. Reszte zostawiam wam do dyskusji , bo ban na 7 dni z dupy , i bronienie się regulaminem który zaczyna się że nie może mnie on ukarać. Gratulację. GepardsPL
Nie wiem dokladnie o co poszlo ale z napisanie ze byles na tym i takim filmie NIE OZNACZAJAC Nazwy kina to nie powinnes dostac bana. Sam juz w Tv i youtube ogladalem z 30 razy reklame tego filmu. Three zostawiam to do twej decyzji Na neutral.
,,I. Jednak jeżeli Użytkownik popełnia czyn w sposób perfidny, godzący w dobre imię serwera, lub niesie to za sobą daleko idące skutki. 1. Jeżeli użytkownik popełnia występek a następnie wielokrotnie go powtarza. a. Członek Ekipy i Administracji może ukarać takiego użytkownika banem maksymalnie do 7 dni.'' Wczoraj mnie nie było na serwerze więc sytuacji nie mogę ocenić, ale raczej po tym, co dalej w regulaminie (to co napisałem na górze) pisze w punkcie przytoczonym przez ciebie, to raczej ban był na miejscu. Czy pisałeś o tym kilka razy lub robiłeś to wbrew prośby administratora?
No tylko problem jest taki , że niczego oprócz tego kina nie pisałem. Wrazie czego mam logi , więc moge je wysłać
GepardsPL, zapamiętaj, że nie będziesz sobie bezkarnie rozmawiał o swoim serwerku na czacie CA. PS. Wiedz, że za każdym razem jak ktoś wpadnie reklamować "serwer Gejardsa" to kara ta będzie przedłużana o kolejne 7 dni. Prośba odrzucona.