MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] GepardsPL

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika GepardsPL, 3 Październik 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    1.Nick z gry: GepardsPL

2.Data otrzymania bana:
    2018-10-03

3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Reg2.7

4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Witam , Może zacznę od tego iż twierdzę że ten ban to jakaś pomyłka , albo poprostu Pan Szanowny Administrator Three lekko przesadził wlepiając mi bana 2.7 , za jak to ujmuje ten punkt
    a. Jeżeli Użytkownik popełnia występek, którego ten regulamin nie przewiduje Ekipa i Administracja nie może ukarać takiego delikwenta. Pierw przeprosze za napisanie że byłem w filmie pt. ,,Kler'' Bo może to wpłyneło na tak drastyczny odruch Three'ego. Reszte zostawiam wam do dyskusji , bo ban na 7 dni z dupy , i bronienie się regulaminem który zaczyna się że nie może mnie on ukarać. Gratulację.

GepardsPL

• Burak Burak x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
    #1 GepardsPL, 3 Październik 2018
    Ostatnio modyfikowano: 3 Październik 2018
    Reklama
  2. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Nie wiem dokladnie o co poszlo ale z napisanie ze byles na tym i takim filmie NIE OZNACZAJAC Nazwy kina to nie powinnes dostac bana. Sam juz w Tv i youtube ogladalem z 30 razy reklame tego filmu. Three zostawiam to do twej decyzji
    Na neutral.

3. Slimsnoker

Slimsnoker Chłopiec

Docenione treści:
    102
    ,,I. Jednak jeżeli Użytkownik popełnia czyn w sposób perfidny, godzący w dobre imię serwera, lub niesie to za sobą daleko idące skutki.

1.
    Jeżeli użytkownik popełnia występek a następnie wielokrotnie go powtarza.
    a. Członek Ekipy i Administracji może ukarać takiego użytkownika banem maksymalnie do 7 dni.''

Wczoraj mnie nie było na serwerze więc sytuacji nie mogę ocenić, ale raczej po tym, co dalej w regulaminie (to co napisałem na górze) pisze w punkcie przytoczonym przez ciebie, to raczej ban był na miejscu.
    Czy pisałeś o tym kilka razy lub robiłeś to wbrew prośby administratora?

4. GepardsPL

GepardsPL Pszenżyto

Docenione treści:
    201
    No tylko problem jest taki , że niczego oprócz tego kina nie pisałem. Wrazie czego mam logi , więc moge je wysłać :p

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    GepardsPL, zapamiętaj, że nie będziesz sobie bezkarnie rozmawiał o swoim serwerku na czacie CA.

PS. Wiedz, że za każdym razem jak ktoś wpadnie reklamować "serwer Gejardsa" to kara ta będzie przedłużana o kolejne 7 dni.

Prośba odrzucona.

• Burak Burak x 3
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę