Przy nazwach serwerów jest brak połączenia.Rano byłam na większości z nich.A teraz Jest błąd : io.netty.channel.AbstractChannel$AnnotatedConnectException: Connection timed out: no further information.Mam aktualną javę,a minecraft ma tyle pamięci ile mu trzeba..a nawet więcej.Co zrobić?
usun .minecraft i na nowo zainstaluj minecraft to powinno pomóc. Jak to nie pomoże zresetuj ruter/modem od internetu
Sprawdz wersje, internet, oraz czy twój luncher jest prawidłowo zainstalowany. Problemem mogą być też mody lub cos co jest ppodpięte do minecrafta. Czy posiadasz mc premium ?
Probowaleś na innych komputerach ale na swoim wifi? np. porzycz od kolegi kompa i zobacz czy mu działa na tw wf. jak tak to problem jest związany z komputerem jak nie to albo z tym i tym.
Patu, ja też miałam takie problemy.i wtedy odświeżalam serwery wszystkie na multiplayer. Wtedy wchodzilam na nowo i działało
Z rozwiązaniem opisanego przez Ciebie problemu ma kłopoty nawet Support Mojang'u. Informacje znalezione w Internecie zdają się wskazywać tylko na teoretyczne, często wzajemnie wykluczające się, rozwiązania/przyczyny. Trzymamy kciuki, ale My nie będziemy w stanie Ci pomóc.