Dokładny nick w grze:YouSkriLL. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:maks 5 godzin codziennie. Ile masz lat: 14 nie długo 15. Jak długo grasz w minecraftd samej wersji beta. Jak długo grasz na serwerze craftapple:4 miesiące. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):./kick nick (powód). Dlaczego ty:bardzo lubię pomagać innym graczom którzy są nowi albo czegoś nie wiedzą. Opisz siebie w kilku długich zdaniach:mam na imie Jakub. mam 15 lat mieszkam w Norwegii i interesuje się sportem. Lubie słuchać dupstepu a moją ulubioną grą jest minecraft. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:nie Czy czytałeś/aś regulamin:tak czytałem Gdzie jest regulamin:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1 Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:tak czytałem 4 razy. Gdzie jest podstrona ekipa:http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410 Jakie obowiązki ma CzatModeratoromagać innym graczom w potrzebie banowac i kickowac nieogarów sprawdzać czat oraz udzielać informacji graczom młodszym. Bardzo Zalerzy mi na randze CM oraz na pomaganiu potrzebującym graczom.
Ja jestem na TAK ponieważ Wszytko sie zgadza Znam cie i jesteś spoko dobrze walczysz ITP mysle ze nadajesz sie na chat moda. [hr] Dobrze grasz w minecrafta ogarniasz Ortografie jestem na tak !
No dobra ale on jest spoko i wcale nie używa wulgaryzmu może kiedyś coś powie ale nie uzywa tak wulgaryzmu moze cos tam powie brzydkiego Ale bez przesady ^^
Nawet nie potrafi pisać, gubi się przy dłuższych zdaniach, a jego ortografia jest wręcz śmieszna. W dodatku ten spam na shoutboxie. Serio myślicie, że xinfiniter da mu czatmoda? NIE. Wysłane z LG Optimus L9
[Dzisiaj 20:50:29] YouSkriLL: masyer plis blaaaaaaaaaaaaaaaagam zrobie dla cb wszystko Błagał o poprawienie postu _MasterCraft_ Widać kolejnego nie ogarniętego kolege, jestem na wielkie nie + Nie ma 14 lat, jako tako ja mam 14 a nie błagam i się tak nie zachowuję, ale nie mówimy tu o mnie tylko o koledze składającym podanie [hr] W Norwegii mieszkasz, wstyd mi człowieku robisz....... [hr] Prezent od Trola w twoim języku :> I Norge du bor, synd på meg mann gjør .......
wyrzucałam Cię kilka razy za spam i wulgarne słowa, po za tym czy tylko ja zauważyłam?? Czatmoderator bana nie może dać, może tylko kicknąć. Na nie