Nick z gry: 0lok Data otrzymania bana: 17-10-2018 18:09 Sytuacja oraz powód otrzymania bana: xray Dlaczego miałbyś dostać UB ?: nie mam xray'a wiem że mogło to wyglądać jakbym miał xray'a ,też sie dziwiłem ile rzeczy znajdowałem ,wtedy miałem EKSTREMALNEGO farta ,możecie mi nie wierzyć (admin unban plz)
za nie dlaczego? mogles sobie dac więcej czasu i napisac przynajmniej z 300 słow jak nie 300 to 200 I naprawdę przyznać się i napisac ze przepraszać a tu takie cos, podam ci randomowa sytuacje np.: Ukradles kurtke za 200 zł, złapali cie dzwonią po pol a ty do nich "Proszę ja nic nie kradłem" Dowody same wskazują + nie ma aktualnie zadnego admina który daje bana tak o tak bo cie np. nie lubi. uzywales xraya? twoja sprawa. poczekasz 14dni i będziesz miał ub.
Jeśli fartem chcesz nazwać idealne naprowadzanie swojej postaci, która drążyła przy tym przecudowne, kręte tunele wprost na rudy diaxów/złota to wymyśliłeś dość bardzo słabą wymówkę. Prośba odrzucona.
nie jesteście tak głupi jak myślałem ,no dobra przepraszam miałem xraya kurde no ,moge chociaż poprosić o skrócenie lekkie ? ok ,rozumiem