MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Ignore Na si

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Ninja_Yo, 19 Październik 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Czesc, dziś przychodzę z propozycja ignorowania si komenda by była "/si ignore <player>" albo bardziej rozbudowane "/si menu" wtedy pokazywalo by się menu gdzie można KOGOS IGNOROWAC/Pokazac itemek np.: [IGNORUJ] Wtedy cofa nas do chatu piszemy nick delikfenta i ignoruje jego si, /si tak samo z pokazaniem. dlaczego taka propozycja? bo 2 delikfentow dostali ignora odemnie ale spamili mi ciagle na si :), proszę o wprowadzenie takiej zmiany, albo dodaniu do /ignore ignorowanie si dzięki !

Reklama
  2. GodIsYumi

GodIsYumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Dramat. Ktos Ci na zlosc zrobil i od razu trzeba plugin pod Ciebie podstosowywac XD Nie za wysoko sie cenisz?

• Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
  3. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Pssst jest taka opcja na forum "Wiadomość Prywatna" jeżeli macie ze sobą problem to piszcie tam, a nie wątek zaśmiecacie.
    A co do tej twojej propozycji to, że tobie ktoś tak zrobił nie znaczy, że komuś jeszcze to będzie robił, więc bez sensu. A i zawsze jest opcja w Minecraft'cie wyłącz czat. Proste ? Proste.
    Zbędna? Każda opinia jest ważna przecież. I wiesz co? Jak ktoś mi spamił np. na Msg "AALLALALLALA" nie miałem pretensji tylko po prostu tu olałem i już.
    I jak chcesz mi odpowiedzieć to proszę w wiadomości prywatnej na forum ;).

• Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
    #3 _Zyraf_, 20 Październik 2018
    Ostatnio modyfikowano: 20 Październik 2018
  4. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16

jesteś pewny? Tak bez chatu grac? Hah skyraf. Serio? Ta propozycje podsunęła mi moderatorka, a twoja odpowiedz na temat tej propozycji jest ZBEDNE Jak ktoś ci tak będzie spamił to nie miej do nikogo pretensji ze nie ma takiej opcji.

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  5. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Przepraszam bardzo, ale proszę mnie w to nie mieszać. Napisałeś mi w grze, że dałeś ignore pewnemu Graczowi a on Ci zaczął spamić /si i czy mogę coś z tym zrobić. Odpisałam, że Regulamin nic o tym nie mówi i możesz napisać propozycję o dodaniu kar za takie coś/[...], więc nie "podsunęłam" Ci tego pomysłu, tylko powiedziałam co możesz zrobić :).
    Proszę jeszcze raz, aby w to mnie nie mieszać. Tyle z mojej strony.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. nowez

nowez #1696

Docenione treści:
    487
    Dzięki za propozycję!

Przedyskutujemy ją w gronie E&A i zastanowimy się nad wprowadzeniem jej w życie. Stanie się to jednak w drugiej kolejności, tuż po sprawach, którymi obecnie się zajmujemy.

• Przyjazny Przyjazny x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę