1. Nick w grze: krukmag123 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Senpai_Negativ 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 21.10.2018r około godziny 20:05 5. Opis wykroczenia: Cheaty, ogólnie bicie tyłem, reach[czyli bicie na odległość] oraz killaura na nowe MC.Jeszcze bicie przez sciane ale na to niemam filmu ani SS :/ Niestety niemam daty na filmie bo zapomniałem ale to chyba nie problem bo nagrałem film o filmie razem z datą kompa. 6. Dowody:
Przeciez data "z kompa" to ta sama data, ktora pojawia sie w przypadku zrobienia ss przy uzyciu (domyslnie) F2. Ow data nie bierze sie w Minecraft'cie z nikad, a wlasnie z daty, czasu systemowego. Jak cofniesz date w komputerze - data w Mc rowniez bedzie przesunieta. Jak przesuniesz - to samo. A Ty czlowieku usilowales wypowiadac sie o programowaniu XD
” 3. Zarówno na załączonym zdjęciu/zrzucie ekranu/screenie jak i nagraniu wideo ma być widoczna na czacie data. Można to uzyskać klikając dwa razy F2 ” Próbowałeś ogarnąć brak daty w swoim dowodzie, lecz ja w dalszym stopniu jej nie widzę. Masz podaną tylko samą godzinę. Nie wspomnę o tym nagrywaniu [jak to ładnie określiłeś: " film o filmie "] aby uzupełnić w ten sposób datę. Skarga odrzucona. Natomiast zainteresowała mnie u Ciebie Twoja mapka, która pokazuje Ci Graczy. Takie "dodatki" wspomagające rozgrywkę są u Nas karane, dlatego zostałeś ukarany w postaci Bana.