Imię: Daria Dokładny nick w grze: gabybr10 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Zależy, w weekendy przybywam 5 godzin, lub zdarza się prawie cały dzień. Jeśli chodzi o Pon, Wt, Śr, Czw, Pt to spędzam jakieś 3 godzinki z powodu szkoły. Głównie przybywam na OpenCreative, a co do Survival to rzadko zaglądam, ale jak będzie taka potrzeba to będę tu i tam przybywać. Data urodzenia: 01.04.2005 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wersja 1.8 niestety dokładnej nie pamiętam. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CA rozpoczęłam granie 3 lata temu dokładniej to rok 2015, pierwszy mój nick to był "gabybr10" ten sam jak teraz. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: No tak byłam, dostawałam kick, bany oraz mute za Netykiete za Spam, zdarzył się też ban na zawsze, a ja nie wiedziałam i do teraz nie wiem z jakiego powodu. Ale już się poprawiłam. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam Rangi Premium. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie, to jest mój pierwszy raz. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem chciałabym przywrócić stare Survival, bo było lepsze można było zostawić te soje i w ogóle, ale by chociaż mógł by być sklep CA gdzie można zarabiać też, a na OpenCreative powiększyć Otwarty i dać jakieś typu BedWarsy itp. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: -Udzielać się na serwerze oraz na Forum. - Przyjmować różne dodatkowe zadania od rang wyższych. - Odpowiadać na zadane pytania przez Graczy, doradzać oraz porozumiewać się z nimi. - Zgłaszać wszelkie problemy Administracji. - Być dyspozycyjną. Uprawnienia: /kick (Nick) (Powód) - Wyrzuca/wykopuje danego Gracza z serwera. /tempmute (nick) (czas) (powód)- Wycisza daną osobę na podany czas. /unmute (nick) - Zdejmuje karę Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ czuję wielką potrzebę, pomocy wśród graczy. Wiem też, że mogę pomagać bez rangi Pomocnika, ale jak nie ma na serwerze pomocnika to gracz nie będzie się mógł do kogoś zgłosić, zapytać itd. Ja myślę, że bym sobie dała rade wśród ekipy . Wydaje mi się, że jestem gotowa do byciem pomocnikiem, znam wszystkie komendy pomocnika, czytałam regulaminy kilkanaście razy a może i więcej, wiec wiem jak czuwać nad czatem. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek zapytam o co dokładnie chodzi, jeżeli jest to sprawa tych osób to staram się ich uspakajać i zalecam im komendę /msg lub /ignore . Jeżeli któryś gracz złamie regulamin, będę zmuszona użyć komendę Pomocnika. Jeżeli będzie mi to wychodzić spod zasięgów zgłaszam to do rangi wyższej. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem, posiadam współpraca z innymi to jest coś dobrego do osiągnięcia itp. Z wieloma graczami utrzymuję współprace na CA, np jak ktoś potrzebuje mojej pomocy od czegoś oczywiście to ja od razu przychodzę z pomocą i wiele graczy mi dziękuje za tę pomoc. Opisz swoją osobę: Witam, jestem Daria miłą, szczerą osobą która pomaga na CA bez Rangi Pomocnika, lubię rozśmieszać ludzi, lubię oglądać anime oraz pocieszać ludzi, staram się nie robić przykrości innym oczywiście tego nie lubię, ale trzeba się starać. Rysuje w wolnym czasie, lub gdy mi się nudzi oraz gdy nie mam chęci do rysowania to śpiewam lub gram na CA. Przy ludziach jestem kulturalna, i w ogóle. No i tyle o mnie krótko, ale warto. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Lubię budować budowlę, oczywiście mi to wychodzi dekorowanie w domkach itp. Po prostu używam wyobraźni co chcę zbudować to rozwija moją kreatywność. Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować za pomocą: -Facebook (codziennie jestem aktywna) -Instagram -Forum CraftApple -Na serwerze (CraftApple) -Snapie -TeamSpeak -Discord Umotywowanie podania: Wydaje mi się, że się nadaje rozpoznałam się z Regulaminem CA znam wszystkie komendy pomocnika wiem jakie mam wykonywać obowiązki.
Dobra więc zacznijmy od tego że rzadko cb widuję, może to przez to że więcej czasu mojego siedzie na SV ale ok. Byłaś wiele razy karana co znaczy że posiadałałaś lub jeszcze posiadasz wady. Jeżeli twój "ban na zawsze" rzeczywiście był czymś dużym(wykroczeniem) to znaczy że nie powinnaś nawet pisać podania. Jesteś śmiała + Pomocnik głównie pomaga na czacie więc jeżeli byś np dostała to musiała byś posiadać tzw mocny charakter. To by być kimś odrobinę nad innymi może tak zrobić lecz nie widać tego po tym jak piszesz. Moim zdaniem tak +/- ale za 1 rok to może :l Ja jestem na Nie
Z tego co pamiętam to masz prawie więcej wykroczeń za samą Netykietę niż Ty sama masz lat a to już poważnie Cię przekreśla. Mocne N I E.
Podanie dla beki czy co? Z tego co ja pamiętam jak byłem Pomocnikiem to twój nick kojarzył mi się tylko z ciągłym łamania zasady Netykiety i nie tylko. Oczywiście, że jestem na Nie i według mnie twoja kandydatura powinna być skreślona Permanentnie. Pozdrawiam Skyraf~
Niestety iż three napisąl pod podaniem rei ze to ostatnia osoba przyjeta taka mloda co chyba cie przekresla, co do podania fajnie napisane ale mało pomagasz ;/ Na TAK, spróboj swoich sił ale z tym co napisał three to chyba się nie dostaniesz ~~Inex ez, łatwo bije przez sciany.~~
XDDD reklamujesz serwer,przeklinasz w LUJ. NO SORY ALE TO JEST SMIESZNE. Do tego NIE POMAGASZ NIKOMU (chyba Wollffie,xSreffqa,NoNice itp.) Jestem na gigantyczne NIE
Niestety fakt, iż nagminnie zdarza Ci się łamać zasady Netykiety, a w dodatku nikt nie kojarzy abyś pomagała przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona permanentnie.