MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Mini konkurs.

Dyskusja w 'Ogłoszenia Graczy' rozpoczęta przez użytkownika Ninja_Yo, 24 Październik 2018.

1. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Hej, mam do zaoferowania w tym konkursie dzialke kolo spawnu ok. 15-20 chunków, ok. 5-6k ac oraz kilka setów. Innymi słowy koncze z CA z względu na bezkarności ekipki inexa. nie będę zagłębiał się w szczgóły bo pewnie wszyscywiecie o co kman, inex możesz się cieszyc, ale wole grac na innym serwie gdzie administracja nie pozwala na gnębienie bylekogo, tu jest inaczej. :) szczeóły konkursu:

1) Podaj sw skype możesz tu albo na pv
    2)Napisz swój nick tu albo pv (lecz tu musisz napisac "Biore udział wiedomosci na pv"
    3) Napisanie cos o sb np. jestem alex mam tyle i tyle lat lubie tamto i sramto tam samo jak z nikiem można pisać na pv ale tutaj musi być wiadomość "Biore Udział wiadomość na pv"

Z Kilkoma osobami będę miał nadal kontakt jeśli jesteś jednym z moich kolegów to pisz , podesle skypa i możemy pogadać i td :)))

• Burak Burak x 2
    • Zwycięzca Zwycięzca x 1
    • Lista
    #1 Ninja_Yo, 24 Październik 2018
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 24 Październik 2018
    Reklama
  2. Ninja_Yo

Ninja_Yo Użytkownik

Docenione treści:
    16
    Wyniki konkursu oglosze 12.12.2018 :)

3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    To nieźle

4. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    #TruudneKloocki

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  5. krukmag123

krukmag123 Ksiądz Biskup prawie Papież

Docenione treści:
    26
    1)Priv :D
    2)krukmag123
    3)Jestem chłopcem lat 13, mieszkam w Polsce i co tam przejdę do sedna. No to tak lubię grać w różne gry w tym MC, Roblox, CS:GO itp. ,itd. Lubię także programować zwłaszcza w Javie[wcześniej w scratchu tez fajny był]. Myślę że jestem miły chociaż nie lubię jak się mnie denerwuje. Mam blond włosy z czego pseudonim Blonde Hare w szkole XD[Lub oponiarz nie wnikać]. Fajny konkursik ogólnie. Znam się na komenda w MC i ogólnie to miałem kilka serwów więc wiesz co można z tego wywnioskować. W klocki gram od juz 7-6 lat. Niedawno zacząłem zagłębiać się w zmienianie plików gry. Lubię grac na CA. Z grupą kilku kolegów[z klasy] Co roku gramy razem w różne gry. Na przykład w tym na CA zrobiliśmy wieś kazimierki. Co by tu jeszcze dodac, a jestem komunikatywną oraz bardzo szybko zdobywającą znajomych osobą[z nielicznymi wyjątkami np. @CallMeYumi ].Nienawidzę osób upierdliwych i denerwujących innych. Zwłaszcza takich którzy najpierw ci dokuczają a potem błagają żebyś im pomógł lub cos dał. Nie jestem za dużym patriotom ale inni mówią że mam odmienne poglądy na wszystko, w dużym znaczeniu słowa wszystko. Ogólnie nasza znajomość zaczęła się dziwnie ale cb polubiłem, jestes spoczko typek i wgl.[nie jak ….]

Nic dodac nic ująć(szczerze niewiem co jeszcze napisac). Nie ściągałem z podania bo to bez sensu. Mam nadzieje że cos wygram. Ogólnie to niepozbywaj się wszystkiego i wpadaj czasami na serwer. A jak oddajesz kilka rzeczy i będzie dużo zgłoszeń na konkursik to zrób 1,2,3 miejsce[oraz wyróżnienia jak chcesz:D]

Trzymaj się i współczuje jednocześnie ;D

• Nie lubię Nie lubię x 1
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    1) SuperHiperRozdupiator69PLXD
    2) MiszczKlockufPolzga69
    3) Jestem Janusz, mam chorego synka, potrzebuje tych ac, moge je dostac bez konkursu? Z gory dziekuje

Poleć tę stronę