MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] stefek1

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika stefek1, 24 Październik 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stefek1

stefek1 Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Imię: Stefan

Dokładny nick w grze: stefek1

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram dziennie ok.2 godz. w dni robocze i ok 3-4 godz w weekendy, lecz zdarza mi się grać bardzo krótko (bardzo rzadko). Najchętniej gram na OpenCreative.

Data urodzenia: 15.09.1999r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: wersja 1.5.1 (raczej) rok ok. 2013

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok. sierpień 2014

Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: dostałem tylko kilka kicków na serwerze za spam (ostatni ok. wakacje 2017)

Czy posiadasz rangę Premium na Craftapple: Tak, posiadam rangę Premium.

Czy składałeś wcześniej podanie na Pomocnika Craftapple: Tak, w marcu.

Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Chciałbym dodać minigry za których wykonanie będzie można zdobywać AC. Jeśli chodzi o zmienianie czegoś to do serwera nic nie mam, ale fajną rzeczą by był serwerowy discord.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    Obowiązki:
    Pomagać graczom.
    Wykonywać polecenia rang
    wyższych.
    Pomagać
    moderatorom w ogarnianiu chatu.
    Zgłaszać wszystkie usterki/bugi/problemy do
    ViceAdministratora/Administratora
    Uczestniczyć w życiu serwera oraz dyskusjach na forum.

Uprawnienia:
    /kick [nick] [powód] wykopuje/wyrzuca gracza
    /tempmute [nick] Xmo (miesiące) Xd (dni) Xh (godziny) Xm (minuty) Xs (sekundy) [powód] wyciszsza gracza na określony czas np. /tempmute Steve 1d 5h 10m 20s
    /unmute [nick] zdejmuje kare z gracza.

Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ, chcę pomóc w rozwoju serwera. Widzę też, że sporo graczy rano czuje się bezkarnie i przeklina, cheatuje (czasem widze takie przypadki) i z nich se nikt nic nie robi... a ja gram w większość dni rano.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw wysłucham obu stron a potem np. dam obu mute. (ale to zależy od sytuacji. Ja podaje przykład) A jeśli sprawa wymknie mi się spod kontroli albo nie będę miał odpowiednich permisji do wymierzenia kary to poproszę rangę wyższą o pomoc.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, dogaduje się z 90% ludzi.

Opisz swoją osobę. Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Stefan. Lubię poznawać nowych ludzi i bardzo lubię zwierzęta typu pająki, węże itp. Mam młodszą siostrę a ze zwierząt mam tylko mrówki. Najbardziej lubię grać w piłkę nożną i w Minecraft. Ogólnie lubię wszystko czym się można zmęczyć. Umiem ortografie.

Co najbardziej podoba ci się w grze Minecraft: W Minecraft najbardziej lubie budować, ale mi to nie wychodzi.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Jestem na:
    -forum
    -serwerze
    -ts3
    -discord
    -instagram

Umotywowanie podania: Myślę że nadaję się na tę pozycję, bo jestem bardzo aktywny i dużo pomagam (najczęściej pomagam na /p chat) i jeszcze dlatego, bo znam komendy

POZDRAWIAM ADMINISTRACJĘ I ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA :)

#1 stefek1, 24 Październik 2018
    Ostatnio modyfikowano: 24 Październik 2018
    Reklama
  2. Anonalise_

Anonalise_ (sarathekiller)

Docenione treści:
    14
    Witaj

Nigdy cię nie widziałam mimo iż spędzam trochę czasu na cv. To że cie nie widziałam oznacza to że też nie widziałam jak pomagasz, a na forum nie jesteś w ogóle aktywny.

Jestem na NIE

3. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Masz konto na forum od 13 Września 2017 roku i masz tylko 3 wiadomości powiem, że słabo. Na serwerze Cię widywałem, ale no zero aktywności na czacie (p chat widzą tylko te osoby które są na działce, więc no nikt tego nie zobaczy). Zacznij pomagać na czacie ogólnym jak i udzielaj się na forum i wtedy myśl o randze "Pomocnik".
    Jestem na Nie.

Pozdrawiam Skyraf~~

Edit: I kłamiesz z wiekiem twoje podanie teraz (patrzcie na datę urodzenia) Podanie teraz (Wiek) https://imgur.com/a/xAclDrA (Poprzednie podanie Wiek) https://imgur.com/a/K2JT6G4 .

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
  4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż próbowałeś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę