1.Nick z gry: krukmag123 2.Data otrzymania bana: 23-10-2018 6:03 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Od 2 miesięcy używam minimapy, którą przed pobraniem skonsultowałem z członkami ekipy[poto by wiedzieć czy jest to dozwolone]. Otrzymałem informacje że jest ona dozwoona i od tamtej pory wraz z kilkoma kolegami jej używam. Niedawno napisałem na forum skarge w której na SS było widać moją mape z graczami. Nie uważam to za cheat i w każdej chwili można było nnie ostrzedz przed tym że mam to usunąć. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Uważam że byłem niedoinformowany że ta minimapka to cheat lub program który ułatwia rozgrywke , wręcz przeciwnie. Prosił bym o skrócenie bana ponieważ za kilka dni kończy mi się ranga Premium na serwerze i chciałbym trochę jeszcze skorzystać. Po UB lub skończeniu kary z taką mapką już nigdy na serwer nnie wejde oraz poinformuje kolegów[niemam SS jak grają na tej mapce] że maja tak samo ją usunąć. No przepraszam was bardzo ale ekipa powiedziała że to legalne. :/
Nie powiedziala tego Ekipa, a czlonek Ekipy, bedacy dodatkowo dzieckiem, majacym wsrod innych niekoniecznie dobre opinie. Twoja glupota bo a) niezrozumiales/niedoczytales regulaminu; b) nie usilowales doinformowac sie przez forum, za wstawiennictwem Administracji badz przez support; c) nie udokumentowales rzekomej prywatnej konsultacji z Pomocnikiem. Obowiazkiem gracza jest przeczytac regulamin i zadbac o to, by zrozumial on jego kazdy, najmniejszy szczegol. Kazdy dba o siebie. Nikt nie bedzie przeprowadzal godzinnych litanii wnikajacych w najglebszcze czeluscie regulaminu i bawil sie w praktyke oraz teorie. Nie zadbales o siebie, wierzytelna osoba nie jestes, wiec "cierp" (o ile cierpieniem mozna nazwac 2tyg bez klockow XD).
Przykro mi, iż przytrafiła Ci się taka sytuacja. Niestety w tej sytuacji nie mogę Ci podarować UB. Nie mam nigdzie potwierdzenia o tej sytuacji, którą opisałeś a mogły wystąpić poszczególne sytuacje: - Któryś członek Naszej Ekipy faktycznie podał Ci mylne informacje. - Któryś członek Naszej Ekipy podał Ci prawdziwe informacje, lecz źle je zrozumiałeś. - Wymyśliłeś na szybko jakąś historyjkę i kłamiesz. Postaw się na moim miejscu. Przypuśćmy ze dostałeś UB, ponieważ Ci uwierzyłem w to iż członek Naszej Ekipy wprowadził Cię w błąd przez który cierpisz. Za kilka dni zgłaszają się inni ukarani Gracze, którzy postanowili też się bronić taką samą argumentacją... Prośba odrzucona. Gdybyś chociaż napisał "Pewna Moderatorka"... - Three