Dokładny Nick Jarynaay. Imię: Natasha. Wiek: 13. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 25.10.2018. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz Na serverze. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Narazie Nie Ale może kupię. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie , to mój pierwszy raz. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałambym Przerobić Spawn dodać fajne tryby np Real Life Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Dla Mnie to by była fajna rzecz. Dlaczego? Bardzo bym pilnowała innych i bym bardzo innym pomagała np nowym graczą i wogóle. Opisz swoją osobę: Cześć! Jestem Natasha mam 13,5 lat. Kocham jeżdzictwo. Jestem Zabawną Osobą. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W sumie? To wszystko Bo kocham budować!. Określ swoją dyspozycyjność: Mam zawsze czas i chęci. Można się ze mną skontaktować za pomocą: Discord: Sroka#4164. -Forum CraftApple Będę Wchodzić. -Na serwerze (CraftApple) aktywna. -TeamSpeak aktywna. I najważniejsze Reklamowanie serwerów Reklamowanie serwerów Discord jest niedozwolone! jest niedozwolone!. Umotywowanie podania: Mysle ze będę Dobrym Pomocnikiem i wogole czy zasługuje Pozdrawiam Pa All!
Samo to już Cię skreśla. Chcesz na Pomocnika a dopiero dzisiaj dołączyłaś? Nic nie wiesz o serwerze o Graczach i jak bym Cię pewnie zapytał to nie wiedziała byś kto założył serwer lub kto jest Opiekunem Ekipy. Popracuj z 2/3 miesiące pokaż, że Ci zależy na tej randze, że lubisz pomagać, poznaj Graczy i wtedy pisz Podanie. Jestem na Nie. Pozdrawiam Skyraf~~ EDIT: @Jarynaay Co znajomi dadzą? Nic. A to, że znasz "trochę" serwer to nic Ci nie daje. Polecam Ci edytować jakiś post do odpowiedzi dla osób, które komentują twoje podanie i chcesz im odpowiedzieć
Jestem na nie, ponieważ wszystko pomieszałaś i nie kojarzę cię żebyś pomagała i (Określ swoją osobę) tam miało być min. 5 zdań a nie 1. I to skreśla twoją szansę dołączenia do ekipy. Pograj jeszcze miesiąc lub 2. Pokaż że potrafisz pomagać! Na razie jestem na NIE
Swoją postawą wiedzą i umiejętnościami podczas pisania skargi udowodniłeś że nie nadajesz się na to stanowisko. Nie mówię tu o tym że człowiek robi błędy ale po takim Failu mógłbyś trochę odczekać. NIE
Dopiero dołączyłaś do naszej społeczności, ledwo znasz Regulamin, na serwerze lecą od Ciebie słowa typu "gów**" oraz "hent**". Nie powinnaś być Pomocnikiem, przynajmniej w okresie "poznawania" serwera. Zacznij pomagać w grze, zapoznaj się z serwerem, wbijaj na ts i spróbuj złożyć podanie za 2/3 miesiące. Narazie moim zdaniem nie ma dla Ciebie miejsca w Ekipie. Jestem na nie.
Najważniejsze Wady: - Grasz na serwerze dopiero od wczoraj, - Zarejestrowałaś się na forum dopiero wczoraj, - Podanie jest stanowczo za krótkie, - Podałaś za mało informacji o sobie, Jestem obecnie na "Nie". Spróbuj następnym razem. Pograj z nami dłużej niż tylko parę dni. Zapoznaj się z serwerem, jego funkcjonowaniem oraz włącz się w życie serwera. Udowodnij nam, że zasługujesz na zaszczyt bycia pomocnikiem. Trzymam kciuki, żeby Ci się kiedyś udało osiągnąć swój cel.
Witaj. Dołączyłaś 25 października tego Roku więc to od razu skreśla to, żebyś została pomocnikiem. Pograj dłużej na serwerze, wchodź na wszystkie tryby po trochu i pomagaj a także daj się poznać. Jestem na NIE
W sumie..., pasujesz do ekipy. Zgrasz się idealnie z poziomem intelektualnym wszystkich jej członków. Powodzenia.
XD wybacz roxer, ale w tym podpunkcie lepiej to usuń, bo to nie ma najmniejszego sensu, skoro pisze tam "co CHCIAŁBYŚ zmienić na serwerze" i propozycja, podkreślam PROPOZYCJA nie ma jak na moje oko ani rozkazu, ani obrażania ani nic złego, więc po co oceniasz coś jako beszczelne w stosunku do administracji ? Okej, a co do podania. Jest bardzo krótkie, wręcz napisane na kolanie. Nie przypadł mi do gustu twój "zapal" do pomagania, którego tutaj ewidentnie nie widać. Punkt opisz swoją osobą, gdzie powinno być min. 5 zdań, co widać we wzorze, wolalas uciac, żeby napisać szybko, na odwal. Moim zdaniem powinnas poczekac trochę z napisaniem ponownie podania, tak 2-3, może 4 miesiące, żebyś poznała graczy, zaprzyjaznila się z nimi i zobaczyła jacy oni są. Poczytala regulamin, żebyś nauczyła się za co karać i na co uważać, żeby nie zostać ukaranym. Ps. Pomagać możesz bez pomocnika. Jestem na nie.
Niestety fakt, iż próbowałaś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.