Imię: Natasza a 2 imię Jagoda. Dokładny nick w grze: Jarynaay. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Codziennie, czasami nie wejdę bo mam za dużo zadanę lub uczę się na klasówkę. Wiek:13 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.18 *2014* Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dołączylam chyba 13 Pażdziernika Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak na serverze Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Posiadam ale mam zamiar ją zakupić. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple: Tak, ale się nie udawało może się teraz uda Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodać Minigry np bedwars parkury. Nowe Rangi. Np bierze ktoś marry i nagle teleportuję te osoby do kościoła. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: -Udzielać się na serwerze oraz na Forum. - Przyjmować różne dodatkowe zadania od rang wyższych. - Odpowiadać na zadane pytania przez Graczy, doradzać oraz porozumiewać się z nimi. - Zgłaszać wszelkie problemy Administracji. - Być dyspozycyjną. Uprawnienia: /kick (Nick) (Powód) - Wyrzuca/wykopuje danego Gracza z serwera. /tempmute (nick) (czas) (powód)- Wycisza daną osobę na podany czas. /unmute (nick) - Zdejmuje karę wyciszenia z Gracza. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ czuję wielką potrzebę do pomocy oczywiście nowym graczą na ca. Miałambym nadzieje że dogadam się z ekipą Codziennie jak ktoś coś napisze czy coś to sprawdzam regulamin i idę na skargi na forum Czuwałam bym bardzo na chat i nie zajmowałambym się bardzo grą Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyzywaj ją się czy coś to ja pisze do czego doszło, Potem słucham do czego doszła potem piszę wyzywajcie się czy tam kłócię się na /emsg lub napiszcie /ignore. Jeżeli Gracz złamię regulamin przestępuje do użyci komendy np /kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem. To że coś tam pobudować czy tam zbudować RP to tylko mój przykład. Opisz swoją osobę: Witaj. Mam na Imię Natasza a inni mówią na mnie Jagoda. Jestem szczerą osobą i pomogę komuś coś pomóc, Interesujące się dla mnie to patrzenie na forum,Chat a tak w realu to jeżdzę Konno. Lubię bardzo informatykę.Chodzę do szkoły sportowej. nie lubię grać np na flecie mi to boli strasznię w uszy. Mam Psa i 4 konię. Mieszkam na wśi. Mam Iphone 6s.Jak urodziłam się w wieku roku życia zamieszkałam w Japonii. Uczę się Angielskiego i Bardziej Japonskięgo. Kocham Anime i rysować. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Na serverach lubię poznawać ludzi a ogólnie to lubie kopać w kopalnii. Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować na komunikatorach: -Skype -TeamSpeak -Facebook -GG -Forum Craftapple - I oczywiście w grze Umotywowanie podania:Myśle że nadaje się na to i bardzo liczę na dobrą opinie.
Twoje podanie zostało odrzucone Permanentnie co oznacza, że już nie pisz więcej podania bo zawsze odrzucą.
Nie ma sensu kupować rangi dopóki twoje podanie nie zostanie przyjęte lub odrzucone. Tu, że byłaś karana to nie wiem bo grasz dopiero kilka dni. I jak możesz grać od 1.18 skoro takiej wersji nie było, lecz mogłaś się pomylić i pewnie chodzi o 1.8.1 Podanie napisane ładnie ale przykro mi, spróbuj może za miesiąc/ dwa jak chcesz jestem na NIE kandydatura powinna być odrzucona permanentnie. Dziękuję za opinię pozdrawiam 0hSad Lucjan <3
Jestem na TAK Jesteś Aktywna i to strasznie widać ze się starasz strasznię Pamiętaj Jagody górą! P.s dzięki za rozmowę Na ts By Dzagódka
Hejka Nataszo! Zgadzam się żebyś Została Pomocnikiem na serverze! Jestem Na TAK P.s Jestem tu nowa Zamknę cię w piwnicy. gupia jestes polaris grubasy nie gra jak lubisz biedre