MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Jarynaay. UPDATED!

Dyskusja w 'Kosz' rozpoczęta przez użytkownika Jarynaay, 30 Październik 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jarynaay

Jarynaay

Docenione treści:
    3
    Imię: Natasza a 2 imię Jagoda.

Dokładny nick w grze: Jarynaay.

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Codziennie, czasami nie wejdę bo mam za dużo zadanę lub uczę się na klasówkę.

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1.18 *2014*

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Dołączylam chyba 13 Pażdziernika

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak na serverze

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Posiadam ale mam zamiar ją zakupić.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple: Tak, ale się nie udawało może się teraz uda

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodać Minigry np bedwars parkury. Nowe Rangi.
    Np bierze ktoś marry i nagle teleportuję te osoby do kościoła.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:
    Obowiązki:
    -Udzielać się na serwerze oraz na Forum.
    - Przyjmować różne dodatkowe zadania od rang wyższych.
    - Odpowiadać na zadane pytania przez Graczy, doradzać oraz porozumiewać się z nimi.
    - Zgłaszać wszelkie problemy Administracji.
    - Być dyspozycyjną.

Uprawnienia:
    /kick (Nick) (Powód) - Wyrzuca/wykopuje danego Gracza z serwera.
    /tempmute (nick) (czas) (powód)- Wycisza daną osobę na podany czas.
    /unmute (nick) - Zdejmuje karę wyciszenia z Gracza.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałabym zostać pomocnikiem, ponieważ czuję wielką potrzebę do pomocy oczywiście nowym graczą na ca. Miałambym nadzieje że dogadam się z ekipą Codziennie jak ktoś coś napisze czy coś to sprawdzam regulamin i idę na skargi na forum
    Czuwałam bym bardzo na chat i nie zajmowałambym się bardzo grą

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wyzywaj ją się czy coś to ja pisze do czego doszło, Potem słucham do czego doszła potem piszę wyzywajcie się czy tam kłócię się na /emsg lub napiszcie /ignore. Jeżeli Gracz złamię regulamin przestępuje do użyci komendy np /kick.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Owszem. To że coś tam pobudować czy tam zbudować RP to tylko mój przykład.

Opisz swoją osobę: Witaj. Mam na Imię Natasza a inni mówią na mnie Jagoda.
    Jestem szczerą osobą i pomogę komuś coś pomóc, Interesujące się dla mnie to patrzenie na forum,Chat a tak w realu to jeżdzę Konno. Lubię bardzo informatykę.Chodzę do szkoły sportowej.
    nie lubię grać np na flecie mi to boli strasznię w uszy. Mam Psa i 4 konię. Mieszkam na wśi. Mam Iphone 6s.Jak urodziłam się w wieku roku życia zamieszkałam w Japonii. Uczę się Angielskiego i Bardziej Japonskięgo. Kocham Anime i rysować.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Na serverach lubię poznawać ludzi a ogólnie to lubie kopać w kopalnii.

Określ swoją dyspozycyjność:
    Można się ze mną skontaktować na komunikatorach:

-Facebook
    -GG
    -Forum Craftapple
    - I oczywiście w grze
    Umotywowanie podania:Myśle że nadaje się na to i bardzo liczę na dobrą opinie.

• Burak Burak x 5
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Lista
    Reklama
  2. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Twoje podanie zostało odrzucone Permanentnie co oznacza, że już nie pisz więcej podania bo zawsze odrzucą.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  3. Jarynaay

Jarynaay

Docenione treści:
    3
    Okej okej może nie przyjmą okej nie przejmuję się zbytnio tym mówi się TRUDNO

4. LucjaneKK#!

LucjaneKK#! przydópas krytal

Docenione treści:
    8
    Nie ma sensu kupować rangi dopóki twoje podanie nie zostanie przyjęte lub odrzucone.

Tu, że byłaś karana to nie wiem bo grasz dopiero kilka dni.

I jak możesz grać od 1.18 skoro takiej wersji nie było, lecz mogłaś się pomylić i pewnie chodzi o 1.8.1 :)

Podanie napisane ładnie ale przykro mi, spróbuj może za miesiąc/ dwa jak chcesz jestem na NIE

kandydatura powinna być odrzucona permanentnie. Dziękuję za opinię pozdrawiam 0hSad Lucjan <3

5. dzagódka

dzagódka Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jestem na TAK
    Jesteś Aktywna i to strasznie widać ze się starasz strasznię Pamiętaj Jagody górą! :p
    P.s dzięki za rozmowę Na ts
    By Dzagódka

• Lubię To Lubię To x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  6. Polaris_The_Wolf

Polaris_The_Wolf Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Hejka Nataszo! Zgadzam się żebyś Została Pomocnikiem na serverze! Jestem Na TAK

P.s Jestem tu nowa
    Zamknę cię w piwnicy.
    gupia jestes polaris
    grubasy nie gra
    jak lubisz biedre

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę