Imię: Kacper Dokładny nick w grze: GepardsPL Czy grasz regularnie na Craftapple?: Tak, regularnie. Data urodzenia: 15.05.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem swoją przygodę z CA w roku 2015 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, byłem. Powodem banu była reklama serwera ( który już nie istnieje ) ale reklama to reklama, więc byłem. Na forum z automatu też ban poleciał, żałuję, no ale czasu nie cofnę... Jakie uprawnienia i obowiązki posiada redaktor, Twoim zdaniem: - Bycie systematycznym w swojej pracy, aktualizować informację, dbać o estetykę strony , zachęcać ludzi do zerknięcia na stronkę. -Pomaganie osobom które tej pomocy potrzebują, nie lekceważenie problemu, staranie się jak najbardziej dogodzić użytkownikowi i w razie stanąć w jego obranie lub przekierować go na support CA -Odpowiadać także na zadawane pytania pod postami, w których użytkownik np. Zadaje pytania odnośnie trwającej pracy technicznej. Być miłym , pokazywać to odpisując np. Na komentarz że ktoś zaprosił znajomego do naszej społeczności. - Publikować wartościowe rzeczy związane z serwerem, nie zaśmiecać strony śmieciowymi postami, lub zdjęciami 64x64 , Dbać o estetykę strony, w żadnym wypadku nie pokazywać agresji ze swojej strony. - Umiejętność posługiwania się programami graficznymi, aby ładnie, i przejrzyście dodawać posty na grupę , pamiętając że przed dodaniem, musi on zostać zatwierdzony przez Administratora. - Możliwość posiadania konta, lecz wolałbym zostać ,,anonimowy'' Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Redaktorem: Chciałbym zostać Redaktorem ponieważ, posiadam dużo wolnego czasu, totalnie olewam szkołę, i wolę te kilka godzinek spędzić na zrobieniu ładnego posta, który później może ucieszyć osobę, która ogląda dany post. Jestem dość sympatyczny, i z chęcią podyskutuję z osobą na różne pytania związane z Serwerem. Myślę że ta ,,praca'' będzie dla mnie idealnym sposobem, na zabicie nudy po szkole Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań: Mam na imię Kacper, aktualnie mam 14 lat, i pochodzę z województwa Opolskiego. Aktualnie uczęszczam do 8 klasy szkoły podstawowej, w której radzę sobie dość dobrze, lecz z niechęcią się uczę, bardziej wolę popykać w jakąś fajną gierę, lub pobawić się na serwerze. Mam wiele zainteresowań, bardzo lubię Piłkę Nożną a także Taekwondo, jeśli tylko zdarza się okazja, z chęcią wychodzę ze znajomymi na te dyscypliny. Jestem sprytnym, i dość spostrzegawczym człowiekiem, nie mam żadnych chorób i jestem zdrowy jak ryba. W życiu chciałbym być kimś który coś osiągnie, żeby pokazać moim rodzicom że wasz synek potrafi, coś oprócz siedzenia na kompie do 4 w nocy... Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Wiele rzeczy, częste aktualizacje które dodają mnóstwo ciekawych rzeczy, które sprawiają że z roku na rok Minecraft bardzo się rozwija, i przybliża się do tego, co posiadamy w realnej rzeczywistości. Umotywowanie podania: Myślę że jestem jedyny w swoim rodzaju, mam dużo wolnego czasu, a takie prowadzenie strony, to dla mnie wielka przyjemność i odstresowanie od ciągłego stresu związanego ze szkołą. Pozdro !
Chyba Cie rozum opuścił jeśli myślisz, że redakcja strony FB CraftApple może zostać powierzona komuś kto ma tyle za uszami wobec Społeczności CraftApple co Ty. Zapomnij.