Skoro XInfiniterX postawnowił że bedziemy wybierac survival czy creative jak bedziemy sie logować w lobby to pomyslałe żeby dodac dodatkowo inne serwery oprócz tych 2 np:sky wars,sky block,igrzyska smierci,villager defense i wiele innych
W planach mam skyblock, frakcje, vanille, prison, parkour. Jeżeli chodzi o survival games to raczej nie będzie.
TOLDI masz racje Igrzyka smierci by sie przydały bo grałem na Blitz SG kiedyś bo jestem w tym bardzo dobry i napewno by więcej graczy przychodziło na serwa możemy dodać to bardzo dobry pomysł Bo Igrzyska śmierci polegają na tym czekamy na 24 graczy i startujemy bierzemy wwszystko ze skrzynek i kto Ostatni prżezyje ten Wygra np : 1 stak kox 100$ lub 20 koxów lub prot 2 dobry pomysł mi sie podoba i to bardzo myślę ze serwerowi Przydałobysie troche np: Willager Survival Games Gildie Parkour nawed PVP tam gdzie gracze są wkładane do takiej kuli i walczą ja bym chciał drugi taki event jak zrobił adamnik Czyli: Kto pierwazy napisze ja będzie walka 1v1 w tej kuli co kiedyś było mam nadzieje ze przydało by sie takie coś bo napewno by to roskręciło serwa Dobry pomysł I licze na takie gry Mini game bo serwer był by wtedy taki fajny ze nawed w 1 dzień wbiło by 1000 graczy lub 2 4 tysięce nwm ale przydało by sie takie coś TOLDI ma racje. [hr] Naprawde to polecam i to bardzo TOLDI masz bardzo bardzo racje Np zrobić Gun game może Albo dobudować sky block bo nikt niewie jeszcze o co w nim chodzi ja jestem za tym zeby dobudować bo to jest na serio fajna zabawa toldi masz racje i to bardzo mam nadzieje ze XInfiniterX zrobi takie coś bo serwerowi by sie to przydało Naprawde polecam Igrzzyska śmierci bo to naserio bardzo duzo zabawy polecam bo sie na serio przyda Infi napewno dał by rade to zbudować bo go znam zbudłwał już creative i nowe surowcowe naserio sie to opłaca sry że tak dużo pisze ale na serio Blitz SG by sie przydałym, i to bardzo bardzo bardzo by sie przydały mam nadzieje ze dużo graczy w nie grało itp mozna zrobić fajne nagrody lub Parkourydo Blitz SG fajnie by było jagbysmy zrobili, też sky wars Mam nadzieje ze Zrobimy Mini game bo to naprawde sie serwerowi przyda na serio ja nie zartuje Duże nagrody itp. Mam nadzieje ze infi zrobi taką atrakcje bo Mi sie by to przydało Jagby Infi sie zglodził to mógłbym zrobić jedną mapke. Kto jest za tym zeby zrobić pisze na serio sie przyda. Dziękuje [hr] Mam nadzieje ze wam sie to spodoba. [hr] A nawed dodać piłke nozną np Mozna sobie dodać moda na piłke i nią kopać by były super nagrody itp Napewno graczą sie to spodoba I mozemy dodac nowe rangi np: Poszukiwacz On posiada takie coś ze Idzie wydobywac ity i budowac z nich jak największe budowle za to otrzymuje np: 5 stak kox lub dobre nagrody moglibsmy dodac jeszczę range ExtraSvip polega ona na dobrym walczeniu doswiadczeniu itp: ExtraSvip Posiada kit ExSvip A w nim prot 4 lub nawed pięc jagby sie dało 10 stakw kox miecz 5/2 itp przydało by, sie takie coś zeby było więcej koxów na serwie i żeby był on ładniejszy ja jestem za, tym żeby zbudowac spawna z Niebiekiej. wełny a surowcową zrobić, z Bloków, diax Mozna, tez zrobic dobre eventy o nazwie latanie w kosmosie. gracz musi unieśc sie jak najwyzej klockami i skoczyć z najwyszej Góry np jagby sie dało postawic klocki do kosmosu i z nich skoczyc tak zeby sie nie zabic nP: 100000x100000 klocków w góre kto zbuduje najwiekszą dostaje 10 staków kox to naprawde podniesie graczy i nie będą mówic do wszystkich czy im coś damy co nie Najlepiej by było tak zrobić ja to polecam bo jest dużo takich serwerów,nie będe reklamować, ale nasz serwer może być najlepszy możemy dodać fajne Mini game o nazwie Counter Strike Gracz otrzymuje pistolet itp I strzela super minii game by w tym były lub np zbudować taką mapke że kto zbuduje postać najslawniejszego YoUtubera wygrywa nwm 1 stak kox, naprzykład tak mam nadzieje ze XInifniterX sie to spodoba bo gracze by sie napewno z tego cieszyli naprzykład ja byms sie,Bardzo z tego cieszył bo bym takie coś Chciał Dziękuje.
nick, serio myślisz że ktoś to przeczyta.. ?? Co do tematu to myślę że można zrobić serwer 'Party Mod' czy jakoś tak. Są tam różne zabawy typu, parkour, spleef, listki itd..
https://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8 + Bonus http://images4.wikia.nocookie.net/_.../2/21/Złota_łopata.png/360px-Złota_łopata.png