MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Propozycja] Działki BezPvP

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika _Mr_Monster_, 10 Listopad 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Mr_Monster_

_Mr_Monster_ Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Witam

Aktualnie fajnie mi się kopało itp na waszym serwerze jednak dnia dzisiejszego przez głupotę przyjąłem prośbę o tp gracza premium Roxeband (czy jakoś tak). Ustawił sb porta "home" u mnie i za każdym razem mnie zabija i zgarnia moje eq we własnym moim domu! Jest to wyjątkowo denerwujące itp. Zwłaszcza że już 2x straciłem enchant\diax eq (najlepsze jakie sobie zrobiłem) i szczęśliwy kilof+...
    Nie mam po co się logować dalej bo ten gość będzie notorycznie mnie kampił. Przez takich typków odechciewa się tego serwera...
    PVP powinno być wyłączone na landach.

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Witamy na Survival'u (z ang. Walka o przetrwanie) Pewna dawka agresywności, walk pomiędzy Graczami, a nawet drobnych oszustw, zdrad czy też kradzieży jest częścią rozgrywki na tym trybie. Jeśli ktoś się z tym źle czuje to zapraszam na pozostałe tryby.
    Proponowana przez Ciebie zmiana nie będzie wprowadzona na tym trybie. A niestety w związku z tym, iż właściciel @Craftapple.pl zapowiedział, że w Nowej Edycji Survival'u zostanie zmieniony plugin służący do zajmowania terenu, to nie będzie istniała możliwość dodania działek "Non PvP" jako dodatkowo płatnej opcji.
    Rozwiązanie Twojego problemu z nękającym Cie zbójem może być zawołanie kolegów by mu wyjaśnili co i jak, najlepiej mieczem, albo przeprowadzka.

PS Na przyszłość postaraj się nadawać nowym tematom tytuł, który będzie odnosił się do jego treści.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę