MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanko TheSoreq

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika TheSoreq, 31 Sierpień 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TheSoreq

TheSoreq Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dokładny nick w grze: TheSoreq
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Na serwer mogę przeznaczyć 2 godzinki w tygodniu oraz 4 w weekendy. Wiadomo zaczyna się szkoła, ostatni rok gimnazjum przede mną. Trzeba się troszkę wziąć do nauki :)
    Ile masz lat: 15
    Jak długo grasz w minecraft: Ohh, moja przygoda z minecraftem zaczeła się w 5 klasie podstawówki czyli już prawie 5 lat :)
    Jak długo grasz na serwerze craftapple: Na serwerze gram już ponad miesiąc. Od 20 lipca bodajże :)
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie dostałem nigdy bana :)
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak pełniłem funkcję CzatModa oraz pełniłem też funkcję Helpera.
    Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je): /kick nick powód. (Wywala gracza z serwera)
    Dlaczego ty: Na serwerze gram już troszkę czasu, myślę że sporo ludzi nie kojarzy. Jestem uczciwy w wymianach, zachowuję kulturę na serwerze. Bardzo rzadko się unoszę :) Piszę poprawnie, większość graczy piszę słowa typu: kce, jusz, rze, rzelazo, djament... Po prostu masakra jak to widzę.. Chciałbym temu zapobiec i upominać tych gracz jak piszę się to poprawnie. Posadę CzatModa posiadałem już dwukrotnie oraz raz Helpera (posiada on dostęp do /chat /mute /kick /ban(max5min)). Myślę że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. :)
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Dawid, mieszkam w Gorzowie Wlkp, idę teraz do 3 gimnazjum. Interesuję się piłką nożną, off-roadem, motoryzacją, oraz polską sceną youtuberską(chyba tak to się pisze :X). W piłkę nożną grywam 3 razy w tygodniu na treningach. Off-road (jakby ktoś nie wiedział), jest to jazda terenowa jeepami, crossami, quadami po trudnych bagnistych/leśnych/piaszczystych terenach :)https://www.youtube.com/watch?v=9TLpOZEMoAQ <-- Luknij :)
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie znam.
    Czy czytałeś/aś regulamin: Tak, czytałem.
    Gdzie jest regulamin: O tutaj: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1
    Czy czytałeś/aś podstronę ekipa: Tak, czytałem.
    Gdzie jest podstrona ekipa: O tutaj: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410
    Jakie obowiązki ma CzatModerator: Obowiązkiem CzatModeratora jest ogarnianie spamu na czacie, pomaganie graczom gdy mają problem. Oraz gaszenie idiotów haha :D

Dziękuje bardzo za przeczytanie mojego podania,
    Liczę na pozytywne wypowiedzi.
    Pozdrawiam TheSoreq

Reklama
  2. adam104100

adam104100 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jakoś cie nie kojarzę. Na forum sie nie wypowiadasz. Sam nie wiem, ale teraz nie

3. TheSoreq

TheSoreq Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Sorki że piszę, Adam na forum jestem krótko :c Postaram się wypowiadać jak najwięcej i być aktywny.

4. helo1313

helo1313 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    jestem na nie.

5. _MasterCraft_

_MasterCraft_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Nie.

6. wojtek1234

wojtek1234 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    masz tak a co mi tam :D

7. kshycho

kshycho Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie widziałem, Cię, ale w sumie nie siedzę na serwerze 24/7.
    Myślę, że wpajanie graczom zasad ortografii na czacie nie jest dobrym pomysłem, w sumie to nie szkoła i mimo, że to razi, ważniejsze jest pilnowanie, by na czacie nie było chamstwa.

Jak na razie jestem na nie.

Reklama
  8. TheSoreq

TheSoreq Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Helo i Master.. Podacie przynajmniej powód ? Czy po prostu 'nie' bo ktoś na górze tak napisał..

9. Impulsek

Impulsek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem stanowczo na nie, chyba specjalnie nie muszę się wypowiadać mastercraft napisał to co ja dokładnie myślę.

10. TheSoreq

TheSoreq Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ludzie, podawajcie powody... Jeśli piszecie 'jestem na nie' to nie wiem czego mam nie robić/zmienić coś. Impulsek ''mastercraft napisał to co ja dokładnie myślę.'' On nie napisał nic.. Wypowiedź bez sensu.. Powinny być za to warny..

11. Martyna228

Martyna228 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Wstrzymam się z odpowiedzią, bo nie rozumiem dlaczego w podaniu wyzywasz graczy i śmiejesz się z tego -.-

12. TheSoreq

TheSoreq Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Co robie ?? 'wyzywam gracz i śmieje się z tego' tak napisałaś..
    Coś Ci się pomyliło lub nie te podanie czytasz :) :*

13. N9q

N9q Duch przeszłości

Docenione treści:
    1
    Na tak

14. Dziewulak

Dziewulak Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ja tam jestem na tak bo o 1 cm więcej nie zaszkodzi :D

15. __nick__

__nick__ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na takie troche TAK
    [hr]
    Nwm czy cie to troche pocieszy ale mojim zdaniem Jesteś spoko, miła ITP no może troche nadajesz sie na moda ^^ :D
    [hr]
    No ale INFI napewno powie Odrzucone bo Przeciez wszyscy na nie Ja jestem na TAK ktoś powinien dać ci jedną szanse a pozatym mam nadzieje że się uda :D dziękuje.
    [hr]
    Na TAK

16. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
  17. marcin_wwdrr

marcin_wwdrr Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ogulnie dobre podanie, lecz jestm na nie.
    Powod: Nie widzialem cie ani razu na serwerze craftapple, a siedze dziennie naprawde dlugi czas :)

18. Martyna228

Martyna228 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nic mi się nie pomyliło "gaszenie idiotów haha :D" Ten dział, ten wątek, na nie :)

19. TheSoreq

TheSoreq Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dziewczynko poczytaj pierw troszkę forum dopiero się wypowiadaj.
    ''CzatModerator to w zasadzie zwykły gracz. Jego zadaniem jest ogarnianie spamu na czacie i gaszenie idiotów. Ma on także bezwzględny obowiązek pomagania graczom w ich problemach tak samo jak moderator. Każdy CzatModerator ma szansę awansu do rangi moderator.'' Sam H@ napisał to więc Buźka :*
    Masz tu link poczytaj Sb : http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=1410

20. Fri

Fri Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Jej prawdopodobnie chodziło o wypowiedź z warnami:) mi osobiście nie podoba się zachowanie jakie prezentujesz, na nie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę