Hej cześć witajcie, dziś przechodzę tutaj z nie typowym konkursem Na Ts Odbedzię się Konkurs i w mc, na Trybie creative. Co mamy zbudować?! Do zbudowania Swojego Ulubionego Administatora lub Moderatora i Pomocnika. max 3 jak więcie też startowałam na pomocnika mnie też można XD Do kiedy termin? Termin do 29.11.2018. Nagrody są bardzo fajne np 2 lub więcej zestawów główek. Zwycięzce zaproszę na ts na kanał prywatny. Zasady w komentarzu napisać /p h Nick Jurorzy będzię Może Administracja ale tego to nie wiem i ja z Powodzenia wszystkim ohayobayo pa
Konkurs mi się Szczególnie nie podoba. Lepsze nagrody są otóż w konkursach skinów. Poprostu dla mnie trochę brak wzoru. Sprobój ponownie zrobić konkurs i postaraj się zrobić nowę nagrody i bardziej cenne.
Wydaję mi się że ten ''konkurs'' jest tak o - żeby był. Według mnie konkurs jest jak najbardziej zbędny i zwyczajnie szukasz atencji i rozgłosu. Po co czekać do 29 listopada i trudzić się z budowaniem, skoro wystarczy użyć internetu i wyszukać parę różnych stron z owymi głowami.