Ważne Info: A ty nie pomyślałeś o tym, że ostatnio nic się nie buguje. Poza tym obecnie to ty właśnie zachowujesz się jak dziecko: - wyzywasz, - obrażasz, - przeklinasz, - hateujesz, - nie czytasz ze zrozumieniem, - kłócisz się,
Buguje się logowanie, nie mogę wejśc pisze: Cannot send chat message. Nie wiesz co to "hate" i nie umiesz tego odmieniać. Nie umiesz znaleźć różnicy między obelgą a przekleństwem XD. Ja dyskutuję, nie kłócę się. Od tego ten temat służy. Odchodzisz od tematu, na wszelkie twoje inne gówniane posty nie będę odpisywał, dopóki nie napiszesz jakiegokolwiek sensownego argumentu. Skończ najlepiej cokolwiek pisać bo dostaje raka z przerzutami.
Żeby była jasność. W kwestii kolejnej edycji już się wypowiedzieliśmy w innym temacie. Na chwilę obecną nie jest ustalone co w niej będzie, a co dopiero kiedy ona będzie. Dlatego też nie wypowiadamy się w tym temacie. Niemniej jednak temat pozostaje otwarty byście mogli podyskutować między sobą, o wybranych aspektach Nowej Edycji. Przypomnę jednak, iż Regulamin jasno określa zasady dyskusji m.in Jeśli nadal będą one łamane będziemy zmuszeni do zamknięcia tematu. Życzę owocnej dyskusji.
Nie sprzeciwiam się zakończeniu tej edycji, ale uważam, że powinna być w wakacje lub najwcześniej w ferie zimowe a dokładnie w momencie wspólnym dla każdego lub większości województw w szczególności tych o największej liczbie ludności.
Kamburcia, ja wiem że ty tera będziesz się starała o względy Administracji* bo snow odeszła, to bedę moderatorką bo ja chce tak, za miesiąc napiszesz podanie, tak będzie, ale nie wypowiadaj się o serwerze na którym grasz max 2 tygodnie, i uważasz że ta edycja jest super, jak z dnia na dzień na SV Jest coraz mniej osób
Jak zdania na dzień mniej osób co ty gadasz. Może jest szkoła ale ja widzę że serwer żyje bo co chwilę na chacie muszę odp na pytanie jak się tepnąc na losowy jak założyć Landa.