Imię: Klaudia Dokładny nick w grze: Klinalsa Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Ciężkie pytanie. Bardzo spędzą na Minecraft iż też na Craftapple. Najbardziej spędzam parę godzin dziennie a czasami mniej bo trzeba iść do pracy. Data urodzenia: 21 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: z tego co pamiętam to 1.8.8. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie pamiętam doładniej ale pamiętam że od 2014 grudnia. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Nie narazie nie byłam karana na serverze ani na forum. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam iż nie wiem po co by była dla mnie potrzebna. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie jeszcze nigdy nie pisałam podania na pomocnika i mam nadzieję ze mi się uda. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktywność i przy zmienieniu nazwy poraż 2 jest zablokowanie ip inaczej ze już nie można się zajerestrować. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: -Udzielać się na serwerze oraz na Forum. - Przyjmować różne dodatkowe zadania od rang wyższych. - Odpowiadać na zadane pytania przez Graczy, doradzać oraz porozumiewać się z nimi. - Zgłaszać wszelkie problemy Administracji. - Być dyspozycyjną. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Jak dla mnie kolejnę ciężkie pytanie, miałam pomocnika na 8 różnych serverów więc jak dla mnie chciałambym zostać dlatego żeby pilnować graczy. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek tematu zapytam się o co iż poszło poproszę o dowody drugiej osoby jak się to stało a potem drugą osobę uspokajam przed kolejną agresją. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, mam współpracę z parymi serverami minecraft i też mam wspołpracę w realu. Opisz swoją osobę: Witaj. jestem Klaudia mam 21 lat. W realu pracuję jako prawnik. Mieszkam w Mazowieckim (Warszawie). Czasami występuję w filmach w TVN jak Ukryta Prawda. Mam dwójkę dzieci i od nich nauczyłam się grać w minecraft i od tego zaczeła się wspołpraca z ludźmi. Chciałambym założyć kanał na youtubie ale nie wiem jak by mnie ludzie przyjeli. Mieszkałam w trójmiasto ale poznałam osobę i się przeprowadziłam do warszawy. To na tyle o mnie Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: I to trzecie pytanie co ciężko mi na nie odpowiedzieć. Podoba mi się w tej grze skiny i różne komendy i tez budowle. Określ swoją dyspozycyjność: Na serverze czasami jestem od 09:00 a czasami do 23:40. Ze mną można się skontaktować TeamSpeak 3 Discord Facebook Email. Umotywowanie podania: Jak zawszę w podaniach piszę, ze nadam się na pomocnika i napewno się przyjmę w ekipię. Dziękuję za uwagę Dowidzenia