Niedawno dołączyłaś i już odchodzisz XD No ok, ja bym nie pisała pożegnania czy coś No to papa, dobrej Zony! Dobrych ocen w szkole! Kabanosów i Frugo! Paa~ :*
@Kamburcia 10 lat to idealny wiek na gre, jakbyś miała 23 lata to byś teraz siedziała w książkach i nie pomyślałaś by nawet o grze w minecraft, no chyba że jesteś @ThreeEyedMaster , no ale on to wyjątek
Jak Ty smiesz negowac jej co najmniej kilkuletnia pelnoletnosc? Co z tego, ze na poczatku mowila co innego... Co z tego, ze zachowuje sie tak, a nie inaczej... Ona jest osoba 20+ letnia, a nie jakas 10-letnia gowniara! Niewyobrazalnie bezczelna jest Twa postawa, by tak negowac, dyksryminowac i szufladkowac osobe tak wysoko postawiona i tak godna szacunku, jak Kamburcia!
A s a r k a z m, i r o n i a cos Ci mowia, czy to jednak za trudne pojecia i zdania na osobe grajaca w majnkrafta?
Wiek tu nie jest potrzebny nie ma tutaj tematu o wieku, a skąd napewno możecie wiedzieć ile tak naprawdę mam lat? @GepardsPL a ty odrazu mówisz ze mam 10 lat jak mnie nawet nie znasz i nie wiesz jakie jest moje zachowanie Najlepiej pomyslec najpierw co piszesz i potem się tak zwracaj do dorosłej osoby Pozdrawiam nie mam już więcej pytań ani niczego.