Długo myślałam nad tą decyzją, ale jednak ją podjęłam i wydaje mi się, że jest słuszna... Odchodzę z CA, i raczej już nie wrócę. *Głównie żegnam osoby które są umieszczone na dole, jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam* ☆XxkasianinjaxX; byłaś jedną z kilku osób dla którzy byli moją motywacją żeby tu grać, naprawdę ci dziękuję i pamiętaj, kocham cię mocnoo <3 ☆Izaria(seksi solaris); bez ciebie bym umarła z nudów i ze smutku, jesteś wspaniała ♡ ☆Anananaseqq; prawilny analnas, zawsze czułam do niej szacun ☆Ananasova; ślicznie buduje, prawilna, przepraszam że na tamtej edycji was napadałam! ☆ chichra(chochla); ty to wspaniała, nigdy nie zapomnę ballady! ☆MartiXD21czycostakiego; nadal się boję tego głosu!! Valkar; spoko słodki ziomek xd Tost(cyfrerki); nie lubię tostów, ale ty jesteś ok Mr_glutek (fiutek); fajny mały gościu moliterro; nie zapomnę tych cholernych tabliczek! srukmak123; z tobą najlepsze dramy! Nov; glonojad ze stawu xD FILIPO2005; drugi gnolojad Kiler; prawilny mały dres, +1 ☆ninja_yo; spoko nindża Saaveen; dupa duża na dwa sloty Rei_Sezam; Jedyna osoba z ekipy, do której czuję szacunek Jnizioll; potwór z wanny ☆Nadiaaa/kriperowa; Znowu o tobie zapomniałam sorry!! mały gowniarz ale kochany ☆Didcostamfajnydonut; kochana Lauraflamastra1; rak Hammered_pl; różowa panienka, i tyle BioloLG; falszywy i nie lubie.
Powodzenia w życiu prywatnym, mimo, że zbytnio się nie lubiłyśmy i nie miałyśmy okazji się bliżej poznac, życzę szczęścia w życiu poza internetowym, dobrych wyników w nauce i żeby wszystkie Twoje marzenia się spełniały!
Irbis żegnaj kochanie... Będę tęsknić za sensem życia którym jesteś<3 znamy się już tyle czasu i smutno że odchodzisz kcc Widzimy się na mess
Hejo Irbisiątko~ Chociaż na poprzedniej edycji survivala nie za bardzo za sobą przepadałyśmy to i tak cieszę się, że mogłam Ciebie lepiej poznać na obecnej! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś wpadniesz na serwer! Papa! ❤