Witajcie. Ostatnio bawiłem sie troche z java i napisałem plugin na wydobywanie expo ze stone´ a. Jest to przydatne, gdyz niektórym gracza nie chce sie budowac ekspiarek czy coś. W razie zaakceptowania pomysłu przez infinitora proszę o kontakt pw co do wysłania tego pluginu. Nic w zamian nie chce.
ja jestem na nie ale dla czego?? Primo- nie musisz budować expiarki bo na spawnie już jest secundo- efektem tego będzie, że każdy będzie miał wykoksowane eq prot.4 i straci ono przez to na wartości tertio- jak się nie buduje expiarek to się nie ma eq a jak komuś się nie chce budować to się mu tym bardziej expić nie będzie chciało co jest równoznaczne z tym, że nie będzie mieć tego eq
Może sie serwer znudzić przez to nie którym... I pytanie czy to by było nadal survival? może i tak ale easy...
Jestem zdecydowanie na NIE! Poprzez dodanie takiego pluginu, dobrze zaczarowane narzędzia, broń i zbroje znacznie stracą na wartości i nie będą już tak unikalne jak dotychczas. W mieście mamy expiarke, a w aktualnej wersji minecrafta doświadczenie zdobywa się bardzo szybko i prosto, np. wydobywając surowce.
Jestem na nie ponieważ do ułatwienia gry jest zrobiona expiarka i nie trzeba jeszcze pluginu na exp ze stona.
Nie. Moim zdaniem to nawet ta expiarka jest za dużym ułatwieniem, jeżeli to surwiwal to nie powinno być darmowego expa bez żadnego wysiłku, bo bijemy moby na no-pvp, ale ja tym nie rządzę.