MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Exp ze stone´ a

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika Tybnk, 5 Styczeń 2014.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tybnk

Tybnk Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witajcie. Ostatnio bawiłem sie troche z java i napisałem plugin na wydobywanie expo ze stone´ a. Jest to przydatne, gdyz niektórym gracza nie chce sie budowac ekspiarek czy coś. W razie zaakceptowania pomysłu przez infinitora proszę o kontakt pw co do wysłania tego pluginu. Nic w zamian nie chce.

Reklama
  2. LG97

LG97 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    ja jestem na nie
    ale dla czego??
    Primo- nie musisz budować expiarki bo na spawnie już jest
    secundo- efektem tego będzie, że każdy będzie miał wykoksowane eq prot.4 i straci ono przez to na wartości
    tertio- jak się nie buduje expiarek to się nie ma eq a jak komuś się nie chce budować to się mu tym bardziej expić nie będzie chciało co jest równoznaczne z tym, że nie będzie mieć tego eq

3. Mefi_100_TEDES

Mefi_100_TEDES Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Może sie serwer znudzić przez to nie którym... I pytanie czy to by było nadal survival? może i tak ale easy...

4. Dizzyx199

Dizzyx199 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem zdecydowanie na NIE! Poprzez dodanie takiego pluginu, dobrze zaczarowane narzędzia, broń i zbroje znacznie stracą na wartości i nie będą już tak unikalne jak dotychczas. W mieście mamy expiarke, a w aktualnej wersji minecrafta doświadczenie zdobywa się bardzo szybko i prosto, np. wydobywając surowce.

5. Bobikowski

Bobikowski Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na nie ponieważ do ułatwienia gry jest zrobiona expiarka i nie trzeba jeszcze pluginu na exp ze stona.

6. BrZ

BrZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie. Moim zdaniem to nawet ta expiarka jest za dużym ułatwieniem, jeżeli to surwiwal to nie powinno być darmowego expa bez żadnego wysiłku, bo bijemy moby na no-pvp, ale ja tym nie rządzę.

7. LG97

LG97 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    niech ktoś pozamyka te stare tematy(w tym i ten) bo się nam tu na forum archeologów rozmnożyło :D

Reklama
  8. Dinoszek

Dinoszek Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To samo pisałem około miesiąc temu ,,OtherDrops" odpowiedz była na nie, więc nie ma na co liczyć.

9. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę