Imię: Dariusz Dokładny nick w grzę: Mordek2014 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 1-2H dziennie. Przeważnie przebywam na serverze Survival Data urodzenia: 27.06.1995 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:: Ok. Wrzesień 2010. wersja alpha 1.1.0 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grałem bardzo dawno temu miałem przerwę od 2014-2015 do 2018. Zaczynałem połowa roku 2014 podajże Lipiec-Sierpień Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany. Czy posiadasz range Premium na serverze CraftApple: Nie posiadam żadnej rangi. Czy składałeś/składałaś kiedyś podanie na pomocnika CraftApple Nigdy nie pisałem podania na pomocnika. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Zwiększenie aktywności pomocników na serverze. I skończyć z wszystkimi toksycznymi graczami oraz dziećmi którzy tylko spamują i piszą na FancyCheat Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomaganie moderatorom w utrzymaniu ładu na czacie. Zgłaszanie wszelkich problemów/usterek/bugów do ViceAdministratora lub Administratora. Pomaganie nowym i starym graczom w ich problemach oraz wyjaśnianie działania komend. Uczestniczenie w życiu serwera/dyskusjach na forum. Być dyspozycyjnym (Wykonywanie dodatkowych czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Pomocnik ma dostęp do komend /mute i /kick. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Aby utrzymywać chat w ładzie oraz pomagać graczom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty Uspokojenie obu stron a następnie wysłuchanie i wysunięcie wniosków, w ostateczności użyje komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem Dariusz mieszkam w Nowym Sączu. Jestem osobą pracującą za granicą, bardzo dobrze znam języki np Niemiecki,Angielski,Rosyjski. Poza minecraftem gram w War Thunder oraz interesuje się motoryzacją. Bardzo interesuje się Historią od 5 klasy podstawówki nikt mnie nie przegonił w ocenach wiele konkursów wygranych w tym jeden Ogólnopolski. Jestem osobą pomocną po śmierci ukochanej mi osoby musiałem pomagać tacie w wychowaniu 2 braci i wiem wiele o życiu. Co podoba ci sie w grze Minecraft: Kreatywność i wiele innych rzeczy za wiele wymieniać Określ swoją dyspozycyjność: Przeważnie jestem 24/7 łatwo jest się ze mną skontaktować Umotywowanie Podania : Chciałbym utrzymać ład i porządek na serverze
Niestety fakt, iż próbowałaś oszukać Społeczność CraftApple kłamiąc w swoim Podaniu przekreśla permanentnie Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Kandydatura odrzucona permanentnie.