Imię: Sonia *czasami zwana jagoda* Dokładny nick w grze: Kamburcia67 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, Przebywam tyle ile mogę iść z nauką a tak to przebywam po 5 godzin. Data urodzenia:23.12.2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1 czerwiec 2017 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 17.10.2017 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Raz chyba tak nie jestem pewna zbyt. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie Składałam to mój pierwszy raz. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Oczywiscie dla graczy bym zrobiła nowy spawn i nowe rangi. inaczej bym bardzo odnowiła server.. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: /kick (nick): Wykopuje danego gracza za złamanie regulaminu. /tempmute (nick) danie graczowi mute i temat dlaczego dostał muta i na ile. /unmute (nick) zdejmuję karę gracza. Obowiązki: -Udzielać się na serwerze oraz na Forum. - Przyjmować różne dodatkowe zadania od rang wyższych. - Odpowiadać na zadane pytania przez Graczy, doradzać oraz porozumiewać się z nimi. - Zgłaszać wszelkie problemy Administracji. - Być dyspozycyjn Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Hmm, chciałambym być pomocnikiem żeby pomagać, w realu bardzo kocham pomagać i bym dała sobie rade z graczami i komendami i bym dała sobie rade wsród ekipy. Kiedy nie dostane się do ekipy będę musiała znowu poznawać komendy. Nigdy nie pisałam podania a iż czuje się gotowa na wysłanie podania. Nad chatem jestem spokojna czasami wybuchową wariatką ale czuwam i pisze na chacie bo też mi to sprawia przyjemność. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początek spytam się co się stało a potem jeśli osoby się nadal kłócą i zaśmiecają chat, wtedy polecam komendy /emsg jeśli są na spawnie i komende /msg jeśli są gdzieś indziej niż na spawnie a jeżeli osoba cie wkurza codziennie przy każdym kroku radze komendę /ignore (nick). Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak miałam wspołprace z parymi serverami i wybudza co jest wymagane w mojej perspektywie.To że mogę pogadać na ts, to że mogę budować, to że mogę pomóc. Opisz swoją osobę: Witam jestem Sonia czasami do mnie mówią jagoda,jestem szaloną i kulturalna osobą do ludzi, najwięcej przebywam na waszym ts i tez na serverze interesuję się jeżdzictwem bo konie to moja pasja, mieszkam na wsi i nie widze jakiegoś tutaj problemu że mieszkam na wsi. Jestem czasami szczera a czasami miła, kocham grać w gry np jak Minecraft Star Stable Online. Kiedyś grałam w siatkówkę ale zobaczyłam że siatkówka to nie moja bajka. Uwielbiam barwy tenczy i też muzykę.Może teraz jak poznałam i moja historia z grania na craftapple. To był Spokojny czas 13:13 i nagle dostałam wiadomość na facebook czy pogram na jednym serverze craftapple,zgodziłam się. Po godzinie już prawie kończyłam domek i znowu dostałam wiadomość na facebook czy wejdę na inny server odpowiedziałam nie iż pokochałam server craftapple weszłam na chwile nie dało się działki nawet stworzyć i powiedziałam koniec!. Wybieram Craftapple i od tego czasu zaczełam grać na craftapple. Wracajmy do mojej osobowośći urodziłam się 23 grudnia w USA (Nowy York) nie mam zbyt wielkiego akcentu angielskiego bo bardziej się nauczyłam mówić po polsku,czasami trudno mnie zrozumieć jak wyraze jedno słowo po polsku.Teraz pojawią się komentarze że nie umiem pomagać nie piszesz innym komend, pomagam i mam to w moim małym serduszko słowo pomagać. A na Craftapple grałam pod 1 innym nickiem. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Budowle i podoba mi się ze można z tej gry tworzyć filmiki na youtuba i mieć fajne wspomnienia z przyjaciołmi z gry. Określ swoją dyspozycyjność: Można się ze mną skontaktować na komunikatorach: Facebook Gmail Minecraft skype Teamspeak Umotywowanie podania: Myśle ze nadaję się na te miejsce gdyż strasznie uczyłam się komend i poświecałam dużo czasu na tą grę.
Potwierdzam. Jesteś dość dyspozycyjna. Dla mnie jest to na + Choć jesteś dość młoda to podanie jak na 12-tkę jest całkiem dobre. Moim zdaniem jesteś dobrą kandydatką na pomocniczkę. Jestem na TAK
https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-jarynaay-updated.13579/ "Opisz swoją osobę: Witaj. Mam na Imię Natasza a inni mówią na mnie Jagoda." I'm the winner, na NIE.