MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] _Deyra_

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika ACNAtka, 16 Grudzień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ACNAtka

ACNAtka ❤️

Docenione treści:
    22
    Imię: Natalia

Dokładny nick w grze: _Deyra_

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Średnio w grze przebywam od 3-5 godzin dziennie. Najchętniej przebywam na serwerze OCV oraz na innych serwerach typu Arcade.

Data urodzenia: 20.10.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rok 2014, wersji niestety nie pamiętam.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Rok 2014, pierwszy raz kiedy zainstalowałam Minecraft weszłam na ten serwer.

Czy kiedykolwiek byłeś/ karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak byłam, ostatnio dostałam kick za spam.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple:
    Tak posiadam.

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, miesiąc temu.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na
    CraftApple
    : Na serwerze nic nie chciałabym zmieniać, jak dla mnie jest idealny i już.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia:
    /kick (nick) (powód) - Wyrzuca gracza z serwera

/tempmute (nick) (czas) - Wycisza gracza na dany czas

/unmute (nick) - Zdejmuje karę

Obowiązki:

- Pomoc graczom

- Wykonywanie zadanych prac przez moderatora lub wyższej rangi

- Dyspozycyjność

- Pomoc w ogarnianiu chatu

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:

Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać i czuje taką potrzebę. Bo napisaniu tamtego podania stwierdziłam, że nie mogę się poddać i dlatego dalej pomagam graczom.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:

Na początku doszła bym do tego, w jaki sposób rozpoczął się konflikt. Gdybym już wiedziała to porozmawiałabym z graczami, którzy zaczęli konflikt i wyjaśniłabym wszystko z nimi.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak posiadam. Na kilku serwerach byłam pare razy w ekipie, poza tym zawsze jeśli ktoś mnie prosi o pomoc to zawsze jej udzielam.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.

Witam. Jestem Natalia. Chodzę do 8 klasa Szkoły Podstawowej. Interesuję się sztuką taką jak np. Występy teatralne, ale także sztuką jako sztuka malarska. Wolny czas poświęcam na granie w Minecraft, ale czasem również na rysowanie. Moją pasją jest malarstwo, lecz w dalekiej przyszłości marzę o karierze aktorki. W mojej szkole dogaduje się najbardziej z moim 2 najlepszymi przyjaciółkami z klasy. Jak już mówiłam, dużo czasu wolnego poświęcam na grę, ale za to na naukę tylko 1% z tego czasu, ponieważ cały materiał ZAWSZE pamiętam z lekcji. Jest piątkową uczennicą i jeszcze nigdy nie dostałam świadectwa bez paska. Od realnego świata zawsze moja odskocznią jest MC. Kiedyś bardzo lubiłam uprawiać akrobatykę, ale po mojej rocznej kontuzji zrezygnowałam z niej. I właśnie jeszcze tak chciałam dopowiedzieć coś o tamtym podaniu, o moim błędzie. Chodzi o moją datę urodzenia jako, iż urodziłam się w 2004r. Na profilu było napisane coś innego, ale to dlatego że kiedy założyłam konto na forum nie myślałam, że będę pisać podanie i nie chciałam ujawnić swojej prawdziwej daty mojego urodzenia.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:

Najbardziej w Minecraft podoba mi się to, że można rozwijać swoją kreatywność i relacje z ludźmi poprzez serwery.

Określ swoją dyspozycyjność:

Jestem dość dyspozycyjna. Posiadam:

- TS
    - Discord
    - Konto na forum

Ale tez jestem bardzo często aktywna na serwerze.

Umotywowanie podania:

Myśle, że po tamtym złożeniu podania przemyślałam sobie wszystko i od tego czasu próbuje dawać jak najwięcej siebie.

~Pozdrawiam. Natalia.

• Burak Burak x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Roxerbrand

Roxerbrand Słodziaczek

Docenione treści:
    81
    ============================================================================
    Wady:

- To bardzo dobrze, że pomagasz potrzebującym, ale niestety to nic dokładnie nie mówi o twoich umiejętnościach współpracy z innymi. Tutaj bardziej chodzi o to, jak radzisz sobie z pracą w parze/grupie.

- Podanie jest trochę za krótkie.

Więcej przeciwwskazań nie znalazłem, poza
    drobnymi błędami w pisowni. :D

Jak na razie wstrzymam się z głosem, ale trzymam kciuki, żeby Ci się udało. :D

#2 Roxerbrand, 16 Grudzień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 17 Grudzień 2018
  3. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    Z tego co ja wiem to kolejne Podanie pisze się minimum miesiąc później.

Na NIE.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę