Witam. Szanowna Administracjo Serwera Craftapple Mam do Was sprawę (Propozycje):Mianowicie: 1) Proszę o usunięcie anty spamu ponieważ irytuje to graczy wiem że we wcześniejszych wątkach Crytal i SnowGirlFun o tym pisały ale Szanowna Administracjo co jeśli chce coś ktoś poprawić Bo w obecnej chwili wygląda to tak: [Steve123]:O ak to ma być [Steve123]:*Próby poprawiania ak na tak* [Steve456]:Tak* 2) Prośba o ,,Inne tryby" Nie wiem jaki mógłby być to tryb Hmm.Może...Niech Szanowna Administracja coś wymyśli -Pozdrawiam i licze na Odpowiedź
1) Administracja już mówiła że nie usunie, nie ma sensu tego ciągnąć dalej. 2) Moim zdaniem nowe tryby to minusy ale też plusy. Ja raczej przywróciłbym naprawionego SkyBlocka.
Byłoby fajnie gdyby została jakaś Nowa minigierka typu np. Hide and seek lub bedwars. Nie chcemy przecież, żeby nasz serwer stał się typowym "minigames", ale jak na moje to małe urozmaicenie przyciągnie wielu graczy (starszych i nowszych), a dobrze wszyscy wiemy, ze takie dodatki przyciągają graczy Widzimy to np. Po eventach E&A @SnowSGirlFun @Rei_San @Skyraf @OldNightmare @ThreeEyedMaster @nowez @Ladavi @Kiddd132 @XxkasianinjaxX @Kamburcia
Witaj Szanowny Graczu. Jak już słusznie zauważył @Slimsnoker temat Antyspam'u na czacie był niedawno już omawiany tutaj - [Propozycja] Antyspam Co do Minigier to aktualnie nie ma na nie szans. Ale może niedługo w końcu Moderator @V_A_P_E_R zorganizuje swój EPOKOWY EVENT, który z pewnością na długo zapadnie wszystkim w pamięć. Dodam, że pracuje nad nim już kilka miesięcy. Do zobaczenia na Serwerze. PS. Na przyszłość postaraj się bardziej akuratnie nazywać zakładane przez siebie tematy, proszę.