Imię: Karol Dokładny nick w grze: lolek_official Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 4-5 godz. na survivalu Data urodzenia:1.05.2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. Lipiec 2012 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015-2016 (chyba) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, raz ale dostałem UnBana Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, raz Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wprowadzić portale do poszczególnych miejsc np. do expiarki, areny PvP oraz sprawić, żeby graczom przyjemnie grało się na serwerze, np. przez maksymalne zminimalizowanie liczby cheaterów. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaganie administracji i moderacji oraz uprawnienia spisane poniżej. Uprawnienia Pomocnika: /kick [Nick] <powód> - Wykopuje danego Gracza z serwera. /tempmute [Nick] <czas> <powód> - Wycisza danego Gracza na dany czas. /unmute [Nick] - Zdejmuje kare (wyciszenia) z danego Gracza. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ jestem aktywny na serwerze i chciałbym jakoś tą aktywność spożytkować Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: spróbuję porozmawiać, jeśli to nie poskutkuje, najpierw: /kick, a jeśli użytkownik nie poprawi swojego zachowania, /tempmute oraz zgłoszenie gracza administracji bądż moderacji Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, często np. w szkole miałem wysokie oceny z pracy w grupie Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. 1. Jestem kreatywny, lubię budować w minecraft, rozbudowywuje swój domek w grze jak tylko uznam za ładne i funkcjonalne. 2.Jestem pozytywną osobą, widzę świat w pozytywnych barwach i potrafię zarazić śmiechem innych. 3.Umiem być stanowczy i nie daję sobie włazić na głowę. 4.Staram się unikać kłótni i usiłuję odnosić się do wszystkich z szacunkiem, bez zbędnej złośliwości i zazwyczaj mi się to udaje. 5. Nie przeklinam i w złości staram się jak najbardziej opanować i przedstawić drugiej osobie moje argumenty Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość komunikacji między graczami z całego świata i możliwość zbudowania najdzikszych budowli jakie można sobie wyobrazić Określ swoją dyspozycyjność: Instagram Twitter Gmail (mogę podać) Messenger Telefon komórkowy WhatsApp Umotywowanie podania: Jestem kreatywny, unikam sporów, jestem dość inteligentny, miły, staram się aby osoby w moim otoczeniu czuły się komfortowo. Myślę, że byłbym dobrym pomocnikiem
Czesc Bolku, Pozwól, że ocenię Twoje Podanie. A wersja? Nie widziałam Cię dziwnym trafem. https://craftapple.pl/forum/search/7703285/?q=Podanie&o=date&c[user][0]=29017 Kolejne kłamstwo.. Przepraszam bardzo, ale jak powstrzymasz takie osoby od CHEATOWANIA? Może jako POMOCNIK wgrasz plugin typu "Cheaters off the server"? Możesz ją spożytkowac pomagając jako gracz. Poza tym - słaba odpowiedź. X D ... Słabe Podanie, nieczytelne. Powinieneś troszkę dorosnąc do rangi Pomocnik i wtedy spróbowac napisac Podanie. Ale z jednym się zgodzę: Na prawdę " ". Dziękuje, do widzenia.
Wady: - Podanie jest zbyt krótkie. - Nie rozumiem po co wprowadzać portale do wymienionych przez Ciebie miejsc, skoro na serwerze dostępna jest komenda /warp [Lokacja]. - Ale to tylko twoja propozycja. - Nie widać za bardzo, żebyś pomagał graczom na serwerze. (Jeżeli chcesz zostać pomocnikiem to powinieneś pomagać tak, aby twoja pomoc "Biła" po oczach. (Mówiąc mniej kolokwialnie. ) - Zbyt mało informacji. - Nie zawsze potrafisz odpowiednio zachować się na czacie publicznym. - Liczne błędy interpunkcyjne, ortograficzne oraz gramatyczne i językowe. - Nie mamy pewności czy na pewno zapoznałeś się dokładnie z regulaminem, ponieważ twoja ostatnia skarga daje nam wiele do życzenia. - Podanie nie zostało dopracowane w 100 procentach. Spróbuj następnym razem. Zapoznaj się z serwerem, jego funkcjonowaniem oraz włącz się w życie serwera. Udowodnij nam, że zasługujesz na zaszczyt bycia pomocnikiem. Trzymam kciuki, żeby Ci się kiedyś udało osiągnąć swój cel.
Niestety fakt, iż nie zachwyciłeś nas podczas testu każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy. Kandydatura odrzucona permanentnie.