MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] lolek_official

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika lolek_official, 19 Grudzień 2018.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lolek_official

lolek_official Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Imię: Karol
    Dokładny nick w grze: lolek_official
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok. 4-5 godz. na survivalu
    Data urodzenia:1.05.2006
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: ok. Lipiec 2012
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2015-2016 (chyba)
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, raz ale dostałem UnBana
    Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie
    Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, raz
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Wprowadzić portale do poszczególnych miejsc np. do expiarki, areny PvP oraz sprawić, żeby graczom przyjemnie grało się na serwerze, np. przez maksymalne zminimalizowanie liczby cheaterów.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomaganie administracji i moderacji oraz uprawnienia spisane poniżej.
    Uprawnienia Pomocnika:
    /kick [Nick] <powód> - Wykopuje danego Gracza z serwera.
    /tempmute [Nick] <czas> <powód> - Wycisza danego Gracza na dany czas.
    /unmute [Nick] - Zdejmuje kare (wyciszenia) z danego Gracza.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Ponieważ jestem aktywny na serwerze i chciałbym jakoś tą aktywność spożytkować
    Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: spróbuję porozmawiać, jeśli to nie poskutkuje, najpierw:
    /kick, a jeśli użytkownik nie poprawi swojego zachowania, /tempmute oraz zgłoszenie gracza administracji bądż moderacji
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, często np. w szkole miałem wysokie oceny z pracy w grupie
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    1. Jestem kreatywny, lubię budować w minecraft, rozbudowywuje swój domek w grze jak tylko uznam za ładne i funkcjonalne.
    2.Jestem pozytywną osobą, widzę świat w pozytywnych barwach i potrafię zarazić śmiechem innych.
    3.Umiem być stanowczy i nie daję sobie włazić na głowę.
    4.Staram się unikać kłótni i usiłuję odnosić się do wszystkich z szacunkiem, bez zbędnej złośliwości i zazwyczaj mi się to udaje.
    5. Nie przeklinam i w złości staram się jak najbardziej opanować i przedstawić drugiej osobie moje argumenty

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Możliwość komunikacji między graczami z całego świata i możliwość zbudowania najdzikszych budowli jakie można sobie wyobrazić
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Instagram
    Twitter
    Gmail (mogę podać)
    Messenger
    Telefon komórkowy
    WhatsApp
    Umotywowanie podania: Jestem kreatywny, unikam sporów, jestem dość inteligentny, miły, staram się aby osoby w moim otoczeniu czuły się komfortowo. Myślę, że byłbym dobrym pomocnikiem

• Zabawne Zabawne x 2
    • Burak Burak x 2
    • Lista
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Czesc Bolku,
    Pozwól, że ocenię Twoje Podanie.
    A wersja? o_O
    Nie widziałam Cię dziwnym trafem.
    https://craftapple.pl/forum/search/7703285/?q=Podanie&o=date&c[user][0]=29017
    Kolejne kłamstwo..
    Przepraszam bardzo, ale jak powstrzymasz takie osoby od CHEATOWANIA? Może jako POMOCNIK wgrasz plugin typu "Cheaters off the server"?
    Możesz ją spożytkowac pomagając jako gracz. Poza tym - słaba odpowiedź.
    X D
    ...
    Słabe Podanie, nieczytelne.
    Powinieneś troszkę dorosnąc do rangi Pomocnik i wtedy spróbowac napisac Podanie. Ale z jednym się zgodzę: Na prawdę "
    ".
    Dziękuje, do widzenia.

• Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. Roxerbrand

Roxerbrand Słodziaczek

Docenione treści:
    81
    Wady:
    - Podanie jest zbyt krótkie.
    - Nie rozumiem po co wprowadzać portale do wymienionych przez Ciebie miejsc, skoro na serwerze dostępna jest komenda /warp [Lokacja]. - Ale to tylko twoja propozycja.
    - Nie widać za bardzo, żebyś pomagał graczom na serwerze. (Jeżeli chcesz zostać pomocnikiem to powinieneś pomagać tak, aby twoja pomoc "Biła" po oczach. (Mówiąc mniej kolokwialnie. :D)
    - Zbyt mało informacji.
    - Nie zawsze potrafisz odpowiednio zachować się na czacie publicznym.
    - Liczne błędy interpunkcyjne, ortograficzne oraz gramatyczne i językowe.
    - Nie mamy pewności czy na pewno zapoznałeś się dokładnie z regulaminem, ponieważ twoja ostatnia skarga daje nam wiele do życzenia.
    - Podanie nie zostało dopracowane w 100 procentach.

Spróbuj następnym razem.
    Zapoznaj się z serwerem, jego funkcjonowaniem oraz włącz się w życie serwera. Udowodnij nam, że zasługujesz na zaszczyt bycia pomocnikiem.

Trzymam kciuki, żeby Ci się kiedyś udało osiągnąć swój cel.:)

#3 Roxerbrand, 19 Grudzień 2018
    Ostatnio modyfikowano: 20 Grudzień 2018
  4. lolek_official

lolek_official Użytkownik

Docenione treści:
    2
  5. Biolo :V

Biolo :V Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Jestem na
    - NIE
    -Nie znam cie
    -Od tygodnia widzę cie aktywnego
    -Krótkie podanie

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Niestety fakt, iż nie zachwyciłeś nas podczas testu każe nam wątpić w to, że będzie Ci się chciało poświęcić czas na wypełnianie obowiązków w Ekipie, a to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy.

Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz gdy patrzymy.

Kandydatura odrzucona permanentnie.

• Lubię To Lubię To x 1
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę