Imię:Kacper Dokładny nick w grze:LIONsuer122 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:w wt i czw. Gram od 14.00 do 22.00 a w sob i Nd gram cały dzień. Najchętniej gram na creative Data urodzenia:11.4.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 1 raz co zagrałem to było w 2010r i gram teraz na wersji 1.12.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:18.12.18 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum:nie byłem i nie chce Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie posiadam Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Budowniczego Craftapple? Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: spawn na dużo większy i administrację serwera aby gracze mogli wiedzieć kto należy do serwera, ale nie mogę nic wprowadzić bez administracji zgody Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Budowniczy: obowiązki to o wygląd spawn i serwer Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać budowniczym:bo czuje że umiem budować Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty pokojowo Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:tak już byłem ponad 12 fundacji i pomogłem Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem miły cierpliwy i nie krzyczę i roskazuje. Bardzo lubię budować w minecraft rodzina ma dosyć jak gadam co zbudowałem nawet przy stole w święta. Zawsze się nie podaje zawsze staje niż leżę. Jestem zbyt opiekuńczy. Ale lubię minecraft i będę lubić wasz serwer. I jestem gadatliwy Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Określ swoją dyspozycyjność: budowanie to od początku mnie przykuło. Bo można się wykazać zdolnościami Umotywowanie podania: zobaczcie mój dom na open Creative /p h LIONsuer122 (w budowaniu
@LIONsuer122 Przykro mi, ale nie ma u nas rangi "Budowniczy", jest tylko Rekrutacja na Pomocnika. Mam nadzieję, że udało mi się rozwiać Twoje wątpliwości. Pozdrawiam
Obecnie nie odbywa się rekrutacja na Budowniczych. Jeśli jednak chcesz abyśmy odezwali się do Ciebie gdy będziemy takowych poszukiwać to napisz swoją ofertę na Support.CraftApple.pl Do zobaczenia na Serwerze.