Dokładny nick w grze:reconnect Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:W tygodniu od 3 do 5 godzin a gdy mam wolne nawet cały dzień. Ile masz lat:16 Jak długo grasz w minecraftrawie 3 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple:6 lub 7 Miesięcy. Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak pełniłem funkcje CzatModeratora przez 3 miesiące a potem Moderatora przez kolejne 4 miesiące. Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick Dlaczego ty:Spędzam dużo czasu na serwerze i gram na nim już dłużej. Lubie pomagać ludziom, staram się zawsze wykonywać swoją prace sumiennie. Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam 16 lat, od wrześnie idę do liceum, mieszkam w mniejszym mieście, oprócz minecrafta lubię czytać książki i spotykać się ze znajomymi. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Duże lagi, Często gdy próbuje przejść przez drzwi na działce one się zamykają jakby to nie była moja działka, wpadający gracze do podłogi. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak, parę razy. Gdzie jest regulamin:Tutaj. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak, parę razy. Gdzie jest podstrona ekipa:Tutaj. Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ma obowiązek pilnować porządku na czacie, pomagać graczom, Informować wyższą administracje o oszustwach inny graczy (Mody, reklamowanie itd.)
Podanie ładne, estetyczne, spójne. O samym graczu mogę powiedzieć że : bardzo ogarnięty, miły, uprzejmy, można mu zaufać. Mogłabym wypisać więcej cech pozytywnych, aczkolwiek nie ma to głębszego sensu, więc określę ten wniosek następująco. Jestem na Tak.
Jestem na tak pomagasz innym graczom, często jesteś na serverze. Ale komenda jest /kick nick powód ^^