Dokładny nick w grze:Glizdogon Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:W tygodniu róznie zalezy od szkoly w wekeendy od 1 godz. do 6 godz. Ile masz lat:12 Jak długo grasz w minecraftrawie 2 lata Jak długo grasz na serwerze craftapple: okolo 2 tygodni. Kto jest adminem:XInfiniterX Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak moderatora, admina i budowniczego . Czy znasz komendy CzatModeratora (wymień je):/kick Dlaczego tyodoba mi sie ten serwer. czesto informuje graczy o komendach . Lubie pomagać ludziom, staram się zawsze wykonywać swoją prace sumiennie. Opisz siebie w kilku zdaniach:Mam 12 lat, od wrześnie chodze do 6 klasy , mieszkam w mniejszym mieście, oprócz minecrafta lubię czytać, grac na komputerze i spotykać się z kolegami. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Czasami lagi, na nie ktorych dzialkach gracze skarza sie, ze drzwi sie za nimi zamkaja. Czy czytałeś/aś regulamin:Tak, kilka razy. Gdzie jest regulamin:Na oficjalnej stronie i serwerze. Czy czytałeś/aś podstronę ekipa:Tak, . Gdzie jest podstrona ekipa:Tutaj. Jakie obowiązki ma CzatModerator:Ma obowiązek pilnować porządku na czacie, pomagać graczom, Informować wyższą administracje o oszustwach inny graczy (Mody, reklamowanie serwerow,cheaty itd.itp.)
Za młody, mały staż, komenda to /kick nick powód, nie podałeś dokładnie gdzie jest regulamin czyli na forum w dziale regulaminy. Na nie [hr] co za bajer właśnie zeszłam podanie niżej i jest identyczne oO