Imię: Kacper Dokładny nick w grze: Wulf__ Ile czasu dziennie przebywasz w grze oraz na których serwerach najchętniej: Zwykle jestem na serwerze od 2 do 5 godzin, w weekendy przesiaduję znacznie dłużej. Przesiaduję też na serwerze późnymi wieczorami, co niektórzy są w stanie zauważyć. Najchętniej przebywam na Survivalu, ale nie mam żadnego problemu z tym, by od czasu do czasu wejść na Ocv. Data urodzenia: 6.12.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Wakacje rok 2011, wersja beta 1.7.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Sugerując się starym kontem na forum, na Craftapple zacząłem grać w wakacje 2016 roku na VII edycji pod innym nickiem. Potem już mnie nie widziano, ale od X edycji staram się grać regularnie. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, ale było minęło. Pisze tak dlatego, że było to w 2016 roku, gdy dopiero zaczynałem. Użyłem wtedy x-raya. Potem wyraziłem skruchę i ban został skrócony. Głupio się zachowałem i mam nadzieję, że nie wpłynie to aż tak drastycznie na ocenę Administracji. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak, wykupiłem ów rangę na 30 dni. Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Już jakiś czas temu stworzyłem wątek, który mówił o ogłoszeniach, które treścią zachęcałyby do dodawania e-mailu do konta. Do teraz wątek nie doczekał się rozpatrzenia. Tutaj link do wątku https://craftapple.pl/forum/threads/propozycja-aktualizacja-ogłoszeń-na-chatcie-globalnym.13197/ Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Obowiązki: -Pomaganie graczom. -Udzielanie się serwerze, jak i na forum. -Zbierać dowody podczas karania. -Pomagać rangom wyższym w porządkowaniu czatu. -Zgłaszać problemy i bugi do ViceAdministratora lub Administratora. Komendy: /kick [Nick] <POWÓD> - np. /kick Wulf__ Netykieta - Wyrzuca Gracza z serwera. /tempmute [Nick] [Xmo Xd Xh Xm Xs] <POWÓD> - np. /tempmute Wulf__ 5h Netykieta - Wycisza Gracza na pewien czas. /unmute [Nick] - np. /unmute Wulf__ - Zdejmuje karę. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chcę jeszcze żywiej uczestniczyć w życiu serwera już jako członek ekipy. Kieruję mną też chęć pomocy innym i karanie graczy na to zasługujących. Odkąd chciałem zostać pomocnikiem, bardzo zwlekałem z publikacją podania, by go wystarczająco dopracować i pokazywać się na serwerze i pokazywać, że jestem pomocny wobec graczy. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Kłótnie w większości są zapoczątkowane byle głupotą, więc nie ma tu się czego doszukiwać. Zwyczajnie postaram się uspokoić graczy, jeśli się nie poprawią to wspomnę o /msg lub /ignore, by nie kłócili się na czacie globalnym. Natomiast jeśli trzeba będzie użyje właściwych komend. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, nie tylko ja jestem w stanie to przyznać. Było parę sytuacji, które pokazały mi, że naprawdę umiem i lubię współpracować z ludźmi. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Kacper, mam 14 lat. Aktualnie przygotowuję się do egzaminu ósmoklasisty poprzez próbne testy. Poza tym podchodzę również do Sakramentu Bierzmowania. Jako energiczny nastolatek, nie jestem w stanie ustać w miejscu, uwielbiam wychodzić z przyjaciółmi i próbować nowych rzeczy. Jestem optymistą, toteż staram się w każdej sytuacji zobaczyć coś dobrego coś, co pozwoli mi się poprawić lub chociaż poczuć, że nie jest tak źle, jak myślę. Jestem cierpliwy, wyrozumiały i przyjacielski. Co prawda lubię próbować nowych rzeczy, ale jeśli chodzi o zainteresowania to ciężko z nimi - prawie wszystko, czym się zajmuję przestaje mnie ciekawić i po prostu porzucam to zainteresowanie, szukając ponownie innych. Do tego momentu udało mi się znaleźć parę takich, którymi interesuję się do teraz. Nie jestem typem człowieka, który się poddaje, właśnie dlatego obiecuję każdemu członkowi ekipy, że nawet jeśli moje podanie zostanie odrzucone to będę próbował i próbował, poprawiając się przy tym i pokazując, że jestem dobrym materiałem na pomocnika. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: "Gra, w której możesz wszystko, ale nie musisz nic...''.- JJayJoker Szczególnie nowy pełen przygód generator, ale mimo to wciąż tęsknię za tym klasycznym z czasów bety. Możliwość gry z przyjaciółmi. Gra staje się o wiele zabawniejsza, ciekawsza oraz przyjemniejsza, gdy grasz z otaczającymi Cię znajomymi. Określ swoją dyspozycyjność: Moja dyspozycyjność w dużej mierze zależy od dnia, mimo to staram się być aktywny jak najczęściej. Skontaktować się ze mną można poprzez: -Facebook -TeamSpeak3 -Serwer -Forum Umotywowanie podania: Myślę, że jak najbardziej nadawałbym się do ekipy, gdyż znam regulamin, obowiązki i komendy pomocnika. Stosuję się do zasad szeroko rozumianej netykiety. Zawsze jestem skory do pomocy i nie zostawię gracza na lodzie, jeśli będzie potrzebował pomocy. I choć czasem popełniam błędy to zawsze starać się poprawić.
Witaj. Podanie estetyczne, zdania rozwinięte, miło się czyta - krótko, zwięźle i na temat bez zbędnego pitolenia. Jest to jedno z lepszych podań w ostatnim czasie co idzie na plus. Jestem na tak, pod warunkiem że gracz wykaże się tym co opisał w podaniu. P.S osobiście uważam że czas który poświęcisz na pomaganie i grę na serwerze może przełożyć się na pogorszenie wyników w nauce, a już nie jeden taki był. Oczywiście proszę nie brać tego jako zniechęcenie do kandydatury, lecz tylko informuję, iż takie coś może się zdarzyć. Miłej nocy.
Wady: - Podanie nie zostało dopracowane w 100 procentach. Widoczne błędy językowe. - Nie widać za bardzo, żebyś pomagał graczom na serwerze. (Jeżeli chcesz zostać pomocnikiem to powinieneś pomagać tak, aby twoja pomoc "Biła" po oczach. (Mówiąc mniej kolokwialnie. ) - Byłeś zbanowany na serwerze. (Sądzę jednak, że administracja powinna potraktować tą sprawę za "Nieaktualną", zważywszy na fakt, że wyraziłeś skruchę oraz cała ta sytuacja miała miejsce dwa lata temu.) Więcej przeciwwskazań nie znalazłem.
Cześć Kacper, Jak ja cie nigdy nie widziałam a gram z przyjaciołmi po 4/8 godziny trochę przesadzam. No to polecam napisać sobie w notatniku kiedy chcesz wchodzić a kiedy nie jak ja mam wszystko zapełnione na "codziennie". No No no, zaciekawiłam się twoim życiem mam nadzieję że nie będzięsz afkować po 3/1 godzinę .-. No to podanie estetyczne, ładnie się czyta no więc no jestem na małe tak powodzenia Wulf__ zmieniłam zdanie!. CHCE CIIE NA POMOCNIKA!!
siemka, tak jak koledzy wyzej zdazyli zauwazyc - podanie jest estetyczne i na temat. nie moge sie odniesc zbytnio do twojej aktywnosci na serwerze, tutez twoj pomocy graczom gdyz na serwer dopiero powrocilem z nowym nickname'm. Podsumowujac moja jakze elokwetna wypowiedz, moja ocena jest ocena neutralną w kierunku oceny pozytywnej. z calego serduszka zycze ci, zebys sie dostal. buziaczki
Rozgarnięty, pomaga, często jest online, radzi sobie nawet z trudnymi przypadkami. Jedyny minus to ten ban, ale skoro już tyle czasu jesteś grzeczny to nie widzę problemu. Jestem na tak.
Jestem zdecydowanie na TAK. Wróciłem na jabłko wczoraj. Wulf_ pomógł mi ogarnąć te wszystkie "nowości", typu landy, dom handlowy, itp.. Generalnie miło się z nim rozmawia, ogarnięty, więc... jestem na TAK ---- Tak, zamierzam zostać na dłużej
Do tej kandydatury mam to samo zdanie jakie przedstawiłem w podaniu ShyPoudy, natomiast dziwię się trochę autorowi, że zamiast skupić się na przygotowaniach do egzaminów to woli tracić czas na panowanie nad chatem, lecz to twoje życie i decyduj sam za siebie.
Witaj A więc pomagasz, nie wyzywasz, nawet jestes aktywny. Mimo iż jestem często, rzadko widzę czy jesteś czy nie. Mimo iż masz już próbne egzaminy, masz też czas aby trochę wejść na serwer i pomagać. Jestem na TAK
Witaj w Ekipie CraftApple. Mam nadzieję, że nie opuści Cie zapał jakim wykazywałeś się przez ostatnie tygodnie. A tymczasem pozwól mi życzyć Tobie wytrwałości, wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości. Proszę zapoznaj się raz jeszcze z obowiązkami i uprawnieniami Pomocnika. A także w wolnej chwili z Regulaminem CraftApple oraz Dekretami zmieniającymi go. Kandydatura zaakceptowana.
Usunięty z Ekipy. Zatajanie informacji nt. bugów serwera o znaczącym stopniu zagrożenia dla Serwera. Spoiler: Sylwetka Nastoletni filozof, uważający się za dojrzałego i poważnego. nieraz jednak udowadnia, że nie musi wcale taki być. Ma w sobie niezliczone pokłady energii. Niestety nierzadko nie ma jak jej wykorzystać, dlatego też, wraz ze swoimi znajomymi, często próbuje nowych rzeczy. Optymistycznie patrzy w przyszłość i cały czas szuka czegoś co mogłoby stać się jego Hobby, przez duże H. W wolnych chwilach często przesiaduje w Internecie, gdzie szuka powodów do śmiechu. W Ekipie CraftApple od 03.01.2019r.