Imię: Tomek Dokładny nick w grze: Lil_zunek Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: ok 5/6h ale mogę więcej. Najchętniej gram na creative. Data urodzenia: 20.09.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 2013 wersja nie pamiętam ;/ Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 1 wejście było na non-premium 2016. na premium aktualnym premium (bo to już 3) w 2018 na moim 2 premium to w 2017 gdzieś tak. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak. Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Tak. Premium 30dni Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?: Nie. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Moim zdaniem, server craftapple jest w 99% dopracowany. I nie ma co do niego dodawac. Fajnie i miło się gra. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik posiada dodatki, które są do użycia w przypadku złamania regulaminu. Pierwszą komendą którą ma Pomocnik jest /kick [Gracz] [Powód], ta komenda wyrzuca gracza z servera. Drugą komendą Pomocnika jest /unmute [Gracz] co pozwala zdjąć wyciszenie gracza. Ostatnią komendą Pomocnika jest /tempmute [Gracz], Komenda wycisza tymczasowo gracza. Jeśli gracz nie poprawi swojego zachowania pomocnik jest zmuszony do wpisania tej komendy ale z wyciszeniem na 5h. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem: Będąc Pomocnikiem trzeba być zobowiązany do wielu obowiązków. Chcę żeby wszelkie konflikty były uspokajane. Mój cel to pomaganie graczom. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Konflikty są różne. Zrobiłbym wszystko by załagodzić kłótnięi dojść do porozumienia między graczami. Jeśli nic nie pomaga a gracze nie mają granic trzeba użyć komendy /tempmute lub /kick. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak. Bardzo lubię pracować w drużynie. Utrzymuję miłą atmosferę. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.: Yo. Mówiłem już mam na imię Tomek. We wrześniu 2018 roku ukończyłem 15 lat. Jestem z województwa Pomorskiego, dokładniej mieszkam w Rumi. Nie lubię kłótni omijam patologię i zadaje się z normalnymi osobami. Moim hobby jest Piłka Nożna. Często po szkole biegnę na boisko grać z moimi kolegami, trenuje też w drużynie, jeżdżę często na turnieje które są dla mnie trochę stresujące. Jestem osobą pewną siebie. Lubię pomagać innym, gdy ktoś ma problem zawszę próbuje mu chociaż pomóc. Jestem graczem może nie gram w dużo gier ale spędzam też w komputerze dużo czasu. Komputer jest dla mnie miejscem gdzie można poznać wiele osób z innych rejonów lub krajów. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: Mechanizmy których i tak nie ogarniam. Lubię tą grę od zawszę nawet jeśli Minecraft jest dla dzieci ja będę tą grę wspominał miło. Określ swoją dyspozycyjność: Dyspozycyjny jestem na wiele sposobów np. TeamSpeak,Discord,Facebook,Forum i Skype. Umotywowanie podania: Proszę o fajne rozpatrzenie mojego podania. Chciałbym poczuć, że robię coś fajnego/dobrego dla graczy. Chcę też ulepszać rozmowy międzyludzkie na craftapple. Fajnie by było dostać rangę, ponieważ na Minecraft poświęcam dużo czasu i jest trochę dla mnie odskocznią od codzienności. <3
Niestety fakt, iż nie chciało Ci się poświęcić czasu na napisanie porządnie swojego własnego Podania każe mi wątpić iż będzie Ci się chciało poświęcać czas dla Graczy. A to przekreśla Twoją szansę na dołączenie do Ekipy. Pamiętaj, Administracja posiada multikonta. Nigdy nie wiesz czy patrzymy. Kandydatura odrzucona permanentnie.