Who said that every wish Would be heard and answered When wished on the morning star? Somebody thought of that And someone believed it And look what it's done so far. What's so amazing That keeps us star gazing What do we think we might see?
Bo On. Jestem jego fanem. Kawałem podoba mi się bardziej w wersji DubStep, ale nie mogę znaleźć na YT. Once upon a time A few mistakes ago
Mom's not home tonight So we can roll around, have a pillow fight Like a major rager OMFG Spoiler: Skąd znam ten kawałek Kawałek podesłany przez brackiego, który wie, że mnie ten utwór niszczy
Kiedy smucę się Zamiast R wymawiam L Kiedy masz mnie trochę dość Wykrzyczeć chcę całą złość Ostatnio Kortez czyta mi bajki na dobranoc.Sam nie wiem jak go odkryłem.
Nie wyglądam dziś przesadnie ładnie Późno przyszedł sen Przyszedł i był zły Nie mam siły na zabawę w przyjaźń
If the sky we look upon Should tumble and fall Or the mountain should crumble to the sea I won't cry, I won't cry No, I won't shed a tear Just as long as you stand, stand by me
Młodzieży, każdy z nas chciałby być kimś mniejszym albo większym, jednym wystarczy śmieciarz a drugim nie wystarczy bankier. Ale pamiętajcie że każdy chciałby być w głębi serca Marynarzem.
Mówisz, że świat zwariował, że ludzie wszyscy wkoło z życia drwią. Pewnie masz racje - kto to wie? Spoiler: Spoiler Powyższy teledysk zawiera spoil'e
Ja niestety nie mam jak wstawić jakiś inspirujący cytat, który sprawi że zaczniecie chodzić na siłownię, namalujecie Mona Lisę V2 czy coś w tym rodzaju