Dzień dobry , Piszę to ponieważ jestem w wielkim smutku po wydarzeniach jakie miały miejsce wczorajszej nocy. To co tam się stało przechodzi wszystkie możliwe scenariusze tego wydarzenia. W momencie którym wszyscy łączyli się sercami podczas obchodów WOŚP naglę Godny człowiek stracił życie. Przede wszystkim chciałbym się pomodlić za rodzinę Prezydenta a także jego najbliższych, aby jakoś przeżyć te trudne dni, związane ze śmiercią Pana Prezydenta. Co mógłbym tu jeszcze napisać? Może to że osoba która zrobiła ten czyn w moich oczach jest nikim i takie zachowanie jest najgorszym. Pawle, spoczywaj w Pokoju [*]
Ale to trzeba mieć nasrane w łbie żeby tutaj dać głupka, weź ty pomyśl o tym człowieku, a potem daj tego głupka imbecylu.
Radio- JAK TO SIĘ STAŁO PREZYDENT NIE ŻYJE Telewizja-NIE ŻYJE PREZYDENT GDAŃSKA Youtube-NIE ŻYJE PREZYDENT, CO ROBILA W TYM CZASIE OCHRONA? Instagram- NIE ŻYJE PREZYDENT GDAŃSKA! Fb- ZOSTAWMY ZNICZ DLA PREZYDENTA GDAŃSKA MESSENGER- WYŚLIJ DO WSZYSTKICH ZNAJOMYCH BY PAMIĘTALI ŻE NIE ŻYJE PREZYDENT GDAŃSKA Snap- WYŚLIJ ZDJĘCIE BY POKAZAC ŻE PAMIĘTASZ O PREZYDENCIE GDAŃSKA Forum minecraft - NIE ŻYJE PREZYDENT GDAŃSKA Ogarnięcie się ludzie ile to można?
Zrozumiesz to, że ja chcę po prostu wyrazić swoją opinie na ten temat, chociaż trochę skruchy można wyrazić, a nie wiem czy wyrażasz szacunek dla tej osoby dając ,, haha '' pod moim postem. Może do tego nie dorosłeś albo robisz to dla atencji, nie wiem, ale gratulację dla ciebie, jeśli cię to śmieszy.
Gepards znales go w ogole zanim dowiedziales ze ktos go zabil? Czy nagle uslyszales o nim w necie/tv i bedziesz sie zachowywal jakby zmarl ci ktos bliski? Bo mi to osobiscie lata kolo dupy, nie znalem go, nie ma to zadnego znaczenia w moim zyciu ani nie zmienia to nic w moim zyciu. Rownie dobrze mozesz sie modlic za kazde dziecko z Afryki ktore umiera z glodu. Nie rozumiem po ********** ta cala szopka XD I tak najsmieszniejsza jest w tym wszystkim ta "ochrona" xD. A jesli faktycznie ci tak smutno z powodu jego smierci to idz nie wiem ************* na jego pogrzeb zamiast pisac o tym na forum minecraft. Jeszcze tylko tak dodam ze nie smieszy mnie to ze on umarl, tylko smieszy mnie ochrona ktora tam byla i ludzie ktorzy nigdy o nim nie slyszeli a sie zachowuja jakby ktos bliski im umarl i pisza o tym w internecie Dodam tylko takie XD na koniec i elo.
Prawdziwy patriota nie musi pokazywać innym, że nim jest. Liczy się to co masz w sercu, a nie to, że napiszesz na jakieś stronie, że jest ci smutno.
Od kiedy bycie dobrym patriotą to wyrażanie skruchy w internecie dla typa, który był głową jakiegoś niemieckiego miasta? Jak ci tak bardzo smutno to nie wiem, złóż kondolencje do jego rodziny, odwiedź jego grób, napisz przemowę jaki był przed śmiercią (no chyba, że dowiedziałeś się o jego istnieniu po ogłoszeniu ataku) i jak ci go szkoda, a nie ze w internetach o klockach piszesz jak ci go szkoda mając nadzieje ze poprawisz swój wizerunek przed administracją/osobami na serwerze.