Proszę o uchylenie punktu 8. podpunktu a. paragrafu 9. dotyczący "Rezygnacji ze stanowiska". Imię: Igor Dokładny nick w grze: Skyraf Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na OpenCreative i Survival, a w grze przebywam między godzinami wieczornymi. Data urodzenia: 09.12.2004 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moją przybliżoną datą rozpoczęcia grę w Minecraft jest między 2014 a 2015 rokiem, a moją pierwszą wersją była 1.7.10. Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Na CraftApple zacząłem grać w 2015 roku między sierpniem a wrześniem. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze lub forum: Tak, byłem kiedyś karany na serwerze. Był to permanentny mute i tymczasowy ban. Czy posiadasz rangę Premium na CraftApple: Nie posiadam aktualnie owej rangi. Czy składałeś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple: Tak, składałem wcześniej Podanie na Pomocnika (link: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-skyraf76.12491/ ). Co chciałbyś zmienić na CraftApple: Moim zdaniem serwer jest w stanie dobrym i nie potrzeba jakiś wielkich zmian. Są jakieś minimalne niedoskonałości, ale nie zbyt zauważalne. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik: Pomocnik posiada uprawnienia do trzech komend: -/kick [Nick Gracza np.] Skyraf [Powód np.] Netykieta - Wyrzuca Gracza z serwera. -/tempmute [Nick Gracza np.] Skyraf [Czas np.] 5h [Powód np.] Netykieta - Wycisza Gracza na serwerze. -/unmute [Nick Gracza np.] Skyraf - Od cisza gracza na serwerze. Pomocnik ma też obowiązki takie jak: -Uczestniczyć w życiu serwera, wypowiadać się w różnych dyskusjach na forum. -Zbierać różne dowody przy karaniu Graczy. -Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać znaczenia komend itp. -Zgłaszać różne bugi, usterki itp. do rang wyższych -Pomagać rango wyższym w ogarnianiu czatu. -Wykonywać różne dodatkowe zadania od Moderatów, VAdministratorów i Administratorów Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chce znowu pomagać serwerowi tak jak kiedyś jak i karać tych co łamią regulamin CraftApple. Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zależy jaki jest to rodzaj konfliktu. Jeżeli Gracze się będą kłócili o coś to po proszę ich żeby przenieśli się na /msg lub wpisali po prostu /ignore, a jeżeli będą łamali przy tym regulamin to dostali by odpowiednią karę. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam jednakże nie wiem jak mogę to udowodnić. Opisz swoją osobę: Mam na imię Igor, mam 14 lat i pochodzę z Poznania. Interesuje się grafiką komputerową, architekturą, szkicowaniem oraz innymi formami sztuki. Jestem osobą w miarę nieśmiałą, lecz nie powstrzymuje mnie to od zawierania nowych znajomości. W wolnym czasie głównie oglądam tzw. "Chińskie Bajki" lub słucham muzyki. W jakimś stopniu fascynuję się Japonistyką, ponieważ intryguje mnie kultura tego kraju. Jednym z moich hobby jest granie na gitarze, w czym jestem dość dobry. Bliscy oraz znajomi określają mnie jako osobę miłą, pogodną, pomocną oraz otwartą na wiele możliwości. Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W Minecraft'cie najbardziej podoba mi się tryb multiplayer, ponieważ można pograć z kolegami, oraz bardzo mi się też podoba w tej grze to, że można zbudować nie zliczoną ilość mechanizmów jak i innych różnych struktur. Określ swoją dyspozycyjność: Zakomunikować się ze mną można za pomocą GaduGadu, TeamSpeak3, Steam, Forum CA jak i na serwerze CraftApple między godzinami wieczornymi. Umotywowanie podania: Wiem, ze zrezygnowałem z owej rangi z powodu "braku czasu na grę" itp. jednakże nie był to brak czasu spowodowany innymi czynnikami np. nauką tylko złym zorganizowaniem czasu.
Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji nad uchyleniem §9.8.a Wyniki zostaną podane w ciągu 24 godzin.
Administracja zdecydowała się na uchylenie §9.8.a Regulaminu sieci Craftapple Network. Zgodnie z §9.8.a.V oznacza to automatyczną akceptację Podania. Witaj ponownie w Ekipie Craftapple! Kandydatura zaakceptowana.