MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Skyraf

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _Zyraf_, 18 Styczeń 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Proszę o uchylenie punktu 8. podpunktu a. paragrafu 9. dotyczący "Rezygnacji ze stanowiska".

Imię: Igor

Dokładny nick w grze: Skyraf

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na OpenCreative i Survival, a w grze przebywam między godzinami wieczornymi.

Data urodzenia: 09.12.2004

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Moją przybliżoną datą rozpoczęcia grę w Minecraft jest między 2014 a 2015 rokiem, a moją pierwszą wersją była 1.7.10.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na CraftApple: Na CraftApple zacząłem grać w 2015 roku między sierpniem a wrześniem.

Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze lub forum: Tak, byłem kiedyś karany na serwerze. Był to permanentny mute i tymczasowy ban.

Czy posiadasz rangę Premium na CraftApple: Nie posiadam aktualnie owej rangi.

Czy składałeś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple: Tak, składałem wcześniej Podanie na Pomocnika (link: https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-skyraf76.12491/ ).

Co chciałbyś zmienić na CraftApple: Moim zdaniem serwer jest w stanie dobrym i nie potrzeba jakiś wielkich zmian. Są jakieś minimalne niedoskonałości, ale nie zbyt zauważalne.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Pomocnik posiada uprawnienia do trzech komend:

-/kick [Nick Gracza np.] Skyraf [Powód np.] Netykieta - Wyrzuca Gracza z serwera.
    -/tempmute [Nick Gracza np.] Skyraf [Czas np.] 5h [Powód np.] Netykieta - Wycisza Gracza na serwerze.
    -/unmute [Nick Gracza np.] Skyraf - Od cisza gracza na serwerze.

Pomocnik ma też obowiązki takie jak:

-Uczestniczyć w życiu serwera, wypowiadać się w różnych dyskusjach na forum.
    -Zbierać różne dowody przy karaniu Graczy.
    -Pomagać Graczom w ich problemach, wyjaśniać znaczenia komend itp.
    -Zgłaszać różne bugi, usterki itp. do rang wyższych
    -Pomagać rango wyższym w ogarnianiu czatu.
    -Wykonywać różne dodatkowe zadania od Moderatów, VAdministratorów i Administratorów

Dlaczego chciałbyś zostać Pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ chce znowu pomagać serwerowi tak jak kiedyś jak i karać tych co łamią regulamin CraftApple.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Zależy jaki jest to rodzaj konfliktu. Jeżeli Gracze się będą kłócili o coś to po proszę ich żeby przenieśli się na /msg lub wpisali po prostu /ignore, a jeżeli będą łamali przy tym regulamin to dostali by odpowiednią karę.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam jednakże nie wiem jak mogę to udowodnić.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Igor, mam 14 lat i pochodzę z Poznania. Interesuje się grafiką komputerową, architekturą, szkicowaniem oraz innymi formami sztuki. Jestem osobą w miarę nieśmiałą, lecz nie powstrzymuje mnie to od zawierania nowych znajomości. W wolnym czasie głównie oglądam tzw.
    "Chińskie Bajki" lub słucham muzyki. W jakimś stopniu fascynuję się Japonistyką, ponieważ intryguje mnie kultura tego kraju. Jednym z moich hobby jest granie na gitarze, w czym jestem dość dobry. Bliscy oraz znajomi określają mnie jako osobę miłą, pogodną, pomocną oraz otwartą na wiele możliwości.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft: W Minecraft'cie najbardziej podoba mi się tryb multiplayer, ponieważ można pograć z kolegami, oraz bardzo mi się też podoba w tej grze to, że można zbudować nie zliczoną ilość mechanizmów jak i innych różnych struktur.

Określ swoją dyspozycyjność: Zakomunikować się ze mną można za pomocą GaduGadu, TeamSpeak3, Steam, Forum CA jak i na serwerze CraftApple między godzinami wieczornymi.

Umotywowanie podania: Wiem, ze zrezygnowałem z owej rangi z powodu "braku czasu na grę" itp. jednakże nie był to brak czasu spowodowany innymi czynnikami np. nauką tylko złym zorganizowaniem czasu.

• Zgadzam Się x 6
    • Lubię To x 2
    • Burak x 2
    • Nie lubię x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Podanie zamknięte na czas niejawnego głosowania Administracji nad uchyleniem §9.8.a
    Wyniki zostaną podane w ciągu 24 godzin.

• Lubię To x 4
    • Zabawne x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Pomocny x 1
    • Kreatywny x 1
    • Burak x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Administracja zdecydowała się na uchylenie §9.8.a Regulaminu sieci Craftapple Network.
    Zgodnie z §9.8.a.V oznacza to automatyczną akceptację Podania.

Witaj ponownie w Ekipie Craftapple! :)

Kandydatura zaakceptowana.

• Przyjazny x 4
    • Burak x 3
    • Zabawne x 2
    • Lubię To x 1
    • Zwycięzca x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę