Zacząłem grać 2 tygodnie temu ale przywitam się teraz no trudno xd. Nie wiedziałem jak zacząć i przypadkiem znalazłem wzór Crytal więc zaczynam xd Jak masz na drugie imię? Robert Twoja ksywka ? Mr Penguin Ile centymetrów mierzysz? 170 Jaki masz numer buta? 40 Jaki masz znak zodiaku? rak Wierzysz w horoskopy? NIE Wklej zdjęcie! nie chce mi się Jesteś praworęczna czy leworęczna? praworęczna Czego nie lubisz robić? Tracić czasu Co lubisz najbardziej jeść? Frytki <3 Czego najbardziej nie lubisz jeść? leczo Jaki jest twój ulubiony owoc? mandarynka Jakiego warzywa nie lubisz?seler Jakiej czekolady nie lubisz? gorzkiej Co najczęściej jesz na śniadanie? kanapki Co najczęściej jesz na kolację? kiełbasa Kiedy ostatnio widziałaś się ze swoimi przyjaciółmi ? wczoraj W jakim stylu się ubierasz? tajemniczy Jaki masz kolor włosów? ciemny brąz Jakiej długości są twoje włosy? 15cm? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? proste Wolisz brunetki czy blondynki ? i to i to Jakiego koloru są twoje oczy? piwno brązowe Lubisz zwierzęta? tak Masz zwierze? tak Masz chłopaka/dziewczynę? nie Lubisz mnie? A to zależy Dlaczego? bo Stephen Hawking to obliczył i wyszło że 4 Kiedy masz imieniny? 24 grudnia Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? tak Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Ewa, Aga, Łucja, Monika ..... Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Adam Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Cezary Pazura Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Nw Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Vin Diesel, Johny Deep Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Isabella Moner Jaki zespół polski najbardziej lubisz? - Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Imagine Dragons Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Wszystkie utwory Eminema i Imagine Dragons Jaką słuchasz muzykę? Stary zagraniczny rap, rock/pop, rock Jakie jest twoje ulubione drzewo? Sekwoja Jaki jest twój ulubiony film?Obecnie Fantastyczne zwierzęta: Zbrodnie Grindelwalda Ale ulubionych mam mnóstwo Jaki jest twój ulubiony serial? Gotham, Lucyfer, Stranger Things Czy lubisz śpiewać? Nope Czy lubisz tańczyć? Chciałbym Czy lubisz rysować? Nie zbyt Ulubiony gadżet? telefon Ulubiona strona internetowa? por.... youtube.pl Ulubiony program telewizyjny? Wiadomości Jaki jest twój ulubiony sport? Paintball Uprawiasz jakiś sport? Wf, czasami siłownia Ulubione przysłowie? Cicha woda brzegi rwie Czego nigdy byś nie zrobił? loda Co byś zrobił/zrobiła gdybyś wygrał/wygrała 1 000 000 000 000 PLN ? na pewno ucieszył bym się xd Co byś zmienił/zmieniła na świecie? Stworzyć z wszystkich krajów jeden wielki Czy wygrałeś/wygrałaś kiedyś Big Milka? Tak Na jakich instrumentach umiesz grać? Na niczym xd Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? 104.0 102.0 Czy umiesz pływać? Tak ale nie lubię Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? OOOOoooo tak Jaki jest twój najdziwniejszy sen? nikt nie chce wiedzieć Jaki obcy język znasz? Angielski i Niemiecki Jeździsz na rowerze? No Jeździsz na rolkach? Nie Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Praca Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? łódkę/dom Lubisz chodzić do kina? Nie mam kina w mieście xd Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? nie pamiętam Czy lubisz czytać książki? nie Jaka jest twoja ulubiona bajka? Auta i Jak Wytresować Smoka i wiele innych Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Gazeta Piska xdd Kim chciałbyś/chciałabyś zostać w przyszłości? dyktatorem/mesjaszem Jakie masz hobby? Jazda motorem, harcerstwo, majsterkowanie O czym marzysz? O byciu kimś wielkim Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. ręce, nogi, głowa Wymień 4 swoje wady. wada wymowy, lenistwo, zapominalstwo, uparty Wymień 4 swoje zalety.Zawszę rozwiązuję problem, miły, pomocny, towarzyski Co cię denerwuje? dzieci Czego się boisz? Końca świata Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Sobota/Niedziela Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Wtorek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Zima Jaki jest twój ulubiony numer? 666 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 0
Toz to zaden wzor, a pytania zadawane wybranym. Dziwnie tak odpowiadac na pytania, ktorych nikt Ci nie zadal lol