1.Nick z gry:_Vezmox_ 2.Data otrzymania bana:07.11.17 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana:Nazizm/Recydywa/Netykieta 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Chciałbym dostać unbana ponieważ od czasu jego otrzymania zrozumiałem swoje popełnione błędy i szczerze za nie żałuję, również chciałbym szczerze w tym miejscu przeprosić osoby, które mogły poczuć się przeze mnie urażone w tamtym czasie jak i po.Mam nadzieję, że te osoby poczują chociaż namiastkę mojej chęci na zmianę na lepsze.Obiecuję poprawę i lepszy stosunek do administracji i graczy ca.
Zmienił się całkowicie to mało powiedziane, zaczął nawet robić w harcerstwie i od 3 miesięcy jest ministrantem. Jestem kategorycznie za ub
Osobiście uważam, że kolega bardzo się zmienił. Obiecał dołączenie do Armii Polskiej po seminarium. Jest bardzo pobożny i wg mnie sprawdzi się na waszym Chrześcijańskim serwerze.
XD To ja będę zakonnicą i dostane Admina ok A tak na poważnie - myślę, że się zmieniłeś (po takim czasie), ale nie porównujcie harcerstwa czy bycie ministrantem do bycia ogarniętym na serwie. Też byłam harcerką i co? Ch**** sto Na tak
Netykieta/Nazizm/Recydywa/TEM Dla Ciebie jedyną możliwością usunięcia kary wiecznego bana jest zakup UB w Sklepie CraftApple To nie są duże pieniądze. Prośba odrzucona permanentnie.