MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

story time

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika Crytal, 25 Luty 2019.

1. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    dzisiaj bylam po blanta z zielskiem [trawa cytrynowa oczywiscie mam na mysli] do chlopca 12 letniego ktory go skrecil xd ale dal mi za darmo odziwo i potem poszlismy do salonu bo tego blanta nie ogolnie 0.3g to prawie nic ale mniejsza no i on mnie popchnal z sila hipopotamozaura na lozko i sie przerazilam bo byl silniejszy ode mnie [jak 3/4 ludzi oprocz rudego]no i chcial mi malinki robic i jakies sadomaso odwalal wez czlowieku nie no i sluchajcie dalej wyszlam od niego i bylam przerazona takie panie co tu sie odwalilo ale i tak do niego pojde kiedys po jeszcze jednego blanta bo byl spoko i wyszlam podeszlam pod moje kochane liceum zeby sie spotkac z nikola i kuba. Nikola to gimbuska co wyjasnia jej zachowanie a kuba to spoko morda z mojej klasy i on byl w niej zakochany a ona sie bawila jego uczuciami [glupi malpiszon korniszon] bo mielismy isc na browara ale ona go wystawila i powiedziala mi przez tela "oj no sory ze nie przyszlam zapomnialam hehehehe i pozdrow kolege hehehehe" i on sie wkurzyl zajaralismy blanta i powiedzial ze jak ja spotka w szkole to jej gonga na leb wywali nie no zart ale powiedzial ze jej srodkowy palec pokaze a ja ze i dobrze tak tej idiotce walic takie sierpem i mlotem i oby jej ktos tak zrobil w dodatku robi sobie prostokatne czarne brwi a jest BLONDYNKA ogarniacie to japiernicze moze jeszcze sobie trojkat walnie w sumie robila trojkat ale z 40latkami z gg tfu walic takie mlotem po lbie

dowidzenia jutro kolejna historia z zycia wzieta

ps. kc

• Burak Burak x 4
    • Nie lubię Nie lubię x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Jakie twoje życie musi być nudne, że piszesz takie gówno na FORUM MINECRAFTA. Nie wiem czy próbujesz zyskać sympatię i podziw dzieci z tego serwera czy jesteś po prostu taką patologią.

3. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    uczę się od ciebie mistrzu

4. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    To nawet reprezentowaniem biedy umysłowej nie można nazwać. To co ty ze sobą robisz to nie jest kreowanie żadnej postaci (żeby potem móc użyć tego jako wymówki podczas gdy ktoś cię krytykuję).
    Strasznie cię szanuje pani/e koleżanko/ego za te wypowiedź

5. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    ogarnij ortografię "biedo umysłowa"

6. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    ke? xD

Poleć tę stronę