MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Dziwna sytuacja z działką

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Kyojin, 27 Luty 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kyojin

Kyojin Użytkownik

Docenione treści:
    8
    Dzień dobry, ostatnio zrobiłem sobie dwutygodniową przerwę od komputera dziś wbiłem na server i okazało się, że administracja postanowiła zasadzić sobie las na mojej działce. Dowodem na to jest, że drzewo wychodzi poza teren działki, a gdy gracz sadzi drzewo na działce to nie może ono wejść na teren spawnu.
    Nie wiem dlaczego i jaki w tym był cel i proszę o usunięcie tych drzew, nie naruszając reszty działki, która należy do mnie.
    https://imgur.com/a/OvefrhP - jak widac na screenie drzewo wystaje na spawn
    (edytowane na drugim screenie lepiej widac)

Reklama
  2. Kalaklol

Kalaklol Kłak

Docenione treści:
    163
    Kilka dni temu sypnął system działek i landy zostały usunięte

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
  3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Do Twojej działki dodany jest Inex100, który nie robił sobie przerwy od gry na CraftApple.

Na działce są też drzewa, które nie wystają na teren Spawnu dlatego nie możemy tego w żaden sposób potraktować jako dowodu popierającego Twoją teorię o tym, że Administracja sadziła drzewa na Twojej działce. Raczej po prostu drzewa z kategorii "duże" radzą sobie z pluginem, a te normalnego rozmiaru są przycinane.

Przypominam, że w przypadku długiego nie ogarnięcia działek przy Spawn Administracja może taką działkę przejąć i przekazać do puli nagród eventowych albo wystawić na aukcję.

Na zrzucie ekranu zostały ukryte informacje o charakterze administratorskim.

• Lubię To Lubię To x 4
    • Pomocny Pomocny x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę