1.Nick z gry: NatiPati0 (piszę to w imieniu jej ja mam nick AxeluseQ) 2.Data otrzymania bana: (nie pamięta) 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód - Gepards 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Dostała bana za to że nic nie zrobiła, dokładniej dostała bana najpewniej przez Gepardsa, czemu tak uważam ? Otóż jak sprawdzałem w bazie zbanowanych nie było jej Gepards ma bana na ip, ona nic nie robiła takiego a chyba nikt nie lubi jak ktoś dostaje bana z winy kogoś innego, normalnie grała na OpenCreative nawet jej nie było 2 miesiące i nie mogła dostać bana bo ja ją znam i wiem że nic by nie odwaliła w przeciwieństwie do mnie. ~AxeluseQ
W liście banów na stronie głównej nic nie ma o NatiPati0. Najlepiej jak by zrobiła relog routera bo za pewne trafiło się jej IP Gepardsa.
Trafiłeś na moje IP, tak właściwie na jedno z tysiąca zbanowanych ip, proponuję zrestartowanie routera, w razie czego to napisz na pv wytłumaczę co i jak. Pozdrawiam.
Osoba o nicku NatiPati0 nie jest zbanowana. Jak już Skyraf napisał, jeżeli chodzi o bana na IP to jest możliwość, że został jej przydzielony adres toksycznej osoby, który został zbanowany. Najłatwiejszym sposobem w przypadku zmiennych adresów IP jest zresetowanie routera. W razie pytań niech pisze na pw.