MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] FaOleKrol

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika FaOlek, 5 Marzec 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FaOlek

FaOlek Użytkownik

Docenione treści:
    1
    1.Nick z gry: FaOleKrol
    2.Data otrzymania bana: 04.03.2019
    3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: Powód jest napisany, że Netykieta/Recydywa sytuacja wygląda tak, że jakaś osoba tepnela sie do kolegi, z którym pisałem on nic nie akceptował i zaaczęła do mnie strzelać z łuku nie było widać jej nicku ani postaci tylko jej set myślę, że był to admin jako, że były to moje działki napisałem do niego na czacie cytuję słowo ''WON'' po jakis 3 minutach zostałem zbanowany na 3 dni.
    4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Ponieważ uważam, że zostałem zbanowany niesłusznie ponieważ napisanie słowa "WON'' nie jest złamaniem regulaminu a jeżeli pan o nicku V.A.P.E.R. bo od niego dostałem bana uważa, że jest to proszę o odpowiedź i pokazanie mi gdzie w regulaminie jest to napisane, jeżeli on nie ze chce lub nie będzie w stanie udowodnić to uważam, że ban był bez powodu podam tutaj przykład: ktoś cię pozywa o to, że coś ukradłeś ale nie ma na to żadnego dowodu ani świadka w takim razie za samo jego słowo osoba pozwana pójdzie siedzieć? nie ponieważ nie udowodnił pozywający winy pozwanego. Liczę na szybkie wyjaśnienie sytuacji, która nastąpiła.

• Zgadzam Się Zgadzam Się x 2
    • Optymista Optymista x 1
    • Lista
    Reklama
  2. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Ja jestem jak najbardziej za UB. Takie coś nie powinno nastapic. Jak tutaj banuja za słowo "WON" a nic nie robią z ludźmi co piszą "jesteś gownem" "zabij sie" itp.to jest niesprawiedliwe ;)

Ps. Jak vaper nie da UB, to można zawsze sprawdzic konsolke @ThreeEyedMaster

• Burak Burak x 4
    • Błędy ortograficzne Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
  3. R_A_P_3_R

R_A_P_3_R ✯Biznesmen✯
    Członek Ekipy ViceAdministrator

Docenione treści:
    843
    A teraz sprawdźmy jak było naprawdę: <KLIK>

Zatem, jeśli nie potrafisz się przyznać do winy to nie masz co liczyć u mnie na UnBana.

Prośba odrzucona.

• Lubię To Lubię To x 3
    • Zwycięzca Zwycięzca x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Użyteczne Użyteczne x 1
    • Lista
  4. FaOlek

FaOlek Użytkownik

Docenione treści:
    1
    to masz rację w takim razie zapomniałem o tamtym kompletnie moja wina sorki a jeszcze spytam dlaczego nie dostałem blokady na czat na np 24h tylko dostałem bana na 3dni ?

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Zabawne Zabawne x 1
    • Lista
    #4 FaOlek, 5 Marzec 2019
    Ostatnio modyfikowano przez moderatora: 5 Marzec 2019
  5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Administrator @nowez z racji tego, że zamknęłaś temat uniemożliwiając udzielenie odpowiedzi Moderatorowi prowadzącemu sprawę proszę uprzejmie abyś udzieliła pełnej, wyczerpującej odpowiedzi na zadane przez Gracza pytanie.

• Zabawne Zabawne x 4
    • Burak Burak x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę