1.Nick z gry: GepardsPL 2.Data otrzymania bana: 2019-03-10 3.Sytuacja oraz powód otrzymania mute'a: Dostałem mute'a za defetyzm, oczywiście nie wiem co to słowo znaczy, nigdy wcześniej go nie słyszałem, więc zerknijmy co mówi o tym słowie Słownik. defetyzm «brak wiary w zwycięstwo lub powodzenie jakiejś sprawy, wyrażający się w ciągłym przewidywaniu porażki» Najprawdopodobniej dostałem tego mute'a za to, że powiedziałem że administracja robi 0 na serwerze, oprócz siedzenia i banowania. 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: Wnoszę o UN , dlatego ponieważ regulamin nie przewiduję kary za taki incydent, więc nie wiem na jakiej podstawie on mnie za to zmutował, na support wysłałem skargę, więc nie pozdrawiam jak mi ją ocenicie za 2 miesiące....
Gepard jest coś takiego Paragraf 2 punkt 7 Niniejszy regulamin a w szczególności kodeks karny §13 nie może działać wstecz, z zastrzeżeniem wyjątków. a. Jeżeli Użytkownik popełnia występek, którego ten regulamin nie przewiduje Ekipa i Administracja nie może ukarać takiego delikwenta. I. Jednak jeżeli Użytkownik popełnia czyn w sposób perfidny, godzący w dobre imię serwera, lub niesie to za sobą daleko idące skutki. 1. Jeżeli użytkownik popełnia występek a następnie wielokrotnie go powtarza. a. Członek Ekipy i Administracji może ukarać takiego użytkownika banem maksymalnie do 7 dni.