MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] Briff

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Briff, 10 Marzec 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Briff

Briff Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Łukasz

Dokładny nick w grze: Briff

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze spędzam max. 5 godzin, Większość tego czasu jest przeznaczona na serwer CA. Najchętniej Spędzam rozdysponowany przezemnie czas na OpenCreative. Mam wielki sentyment do tego trybu.

Data urodzenia: 2.01.05

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Listopad, 2013 ( wersja: 1.7.2 )

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Lato, 2015.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Jedynie na serwerze, są to drobne przewinienia. Kicki, ew. kilka razy Mute'y.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Niestety nie, jednakże posiadałem daną rangę przed moją "krótką przerwą".

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple? Tak, jednakże nie ujęłem tam wszystkiego. Chciałbym, aby te głównie było brane pod uwagę.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:

*Community, aktualnie osoby na chatcie są bardzo nie kulturalne. Występują tam treści patologiczne, szerzące nienawiść etc. Bardzo chciałbym to złagodzić.

Jak na razie nie widzę w potrzeby w zmienianiu czegoś na tym serwerze, nie sądzę jednak, że serwer jest w doskonałym stanie, ale również nie zaprzeczam że jest on w całkiem dobrej kondycji...

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

Uprawnienia:
    - /kick *Nick* *Powód* - Wyrzuca Daną Osobę z serwera.
    - /tempmute Nick* *Czas* *Powód* - Wycisza Daną Osobę na podany czas.
    - /unmute *Nick* - Zdejmuje karę tzw. "Mute" z Danej Osoby.

Obowiązki:
    - Dyspozycyjność;
    - Przyjmować Dodatkowe Zadania od Wyższej Administracji;
    - Odpowiadać Graczom na pytania;
    - Pomagać innym w rozgrywcę;
    - Zgłaszać wszelkie problemy Wyższej Administracji.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:

Chciałbym zostać Pomocnikiem, ponieważ wiąże wielki sentyment do tego serwera. Chciałbym, aby inni fajnie, i bez agresji spędzili ten niesamowity czas na serwerze.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:

* Rozmową, myślę że nie ma co wchodzić do akcji agresywnie. Trzeba zrozumieć temat i wyciągnąć wnioski;

* Jeśli ktoś nie chcę podjąć żadnej współpracy a konflikt dalej się ciągnie skutkuje to kickiem;

* Ostateczną drogą, jeśli sytuacja się powtarza jest Mute. Najczęściej na 5 godzin.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jak najbardziej, współpraca nie sprawia mi żadnego problemu, tym bardziej z ogarniętymi ludźmi.

Opisz swoją osobę: Jestem Łukasz, mam 14 lat. Interesuję się Informatyką i Programowaniem - sprawia mi to frajdę. Zawsze pasjonowało mnie Pomaganie Słabszym, dlatego nie wiązałem się w żadne paczki etc.
    Od prawie 5 lat, jestem dosyć aktywną osobą na serwerze, chociaż zmieniałem wiele razy mój nick.
    Zawarłem tutaj dużo znajomości, sądze iż ten serwer jest dobrą przygodą.
    Jestem Pomocny, Miły i Wychowany - to chyba dobre cechy jak na takową rangę.
    Nic więcej raczej nie muszę dodawać, bo jeśli kiedykolwiek przebywałeś ze mną w towarzystwie to prawdopodobnie wiesz jaki jestem.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:
    Tryb Multiplayer, serwer CA.
    Jest to gierka na której praktycznie się wychowałem!

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem zawsze na Zawołanie, gdy jestem potrzebny zawsze się zjawię!

Umotywowanie podania: Pozdrawiam Całą Ekipę CA, ponieważ robią dobrą robotę dla nas, czyli dla Społeczności, Graczy. Dziękuje wszystkim z osobna za wszystkie chwile z wami spędzone.

• Zabawne Zabawne x 2
    • Burak Burak x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
    Reklama
  2. BozydarPampers

BozydarPampers fabianek

Docenione treści:
    8
    Łukasz,

podania można pisać jeden raz miesiąc. Jeden miesiąc - jedno podanie.
    Napisałeś dwa podania.

Jak dla mnie twoja kandydatura powinna zostać odrzucona permanentnie.

• Lubię To Lubię To x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę