Hejka, zrobiłem jakiś czas temu w note block studio minecraftową wersję utworu Tiesto - Lethal industry. Fajnie by było, gdyby został dodany do biblioteki utworów, które lecą na spawnie. Link do utworu w formacie .nbs oraz .schematic - http://www.mediafire.com/file/lw5ocm5ke947lbn/lethal_industry.rar/file zawartość archiwum
Kiedy dajesz download jakiejkolwiek muzyki, pracy czy nawet mapy, skryptu powinieneś dodać skan. Po co? Skąd mam wiedzieć, czy link który mi dajesz nie pokaże Ci moich gorących fotek ze skajpa? Dodatkowo: Lobby CraftApple nie jest takim lobby jak te inne super lobby. Tam są takie, nie oszukujmy się gówienka które nikomu nie są potrzebne. Jedyny potrzebny tam przedmiot to kompas. Zrobienie jakiegoś profilu, z rangą, możliwe i że też globalnych monet byłoby przydatne. Rzucanie snieżką nie daje frajdy, a strzelanie łukiem psuje rozrywkę szukania ciekawych miejsc przez dreptanie przez świat.. Płyty? Nie lepiej zrobić jakiegoś śmiesznego miejsca w którym byłaby playLista? I osoby w poblizu 5/10 kratek dostawałyby powiadomienie: DJ SmiesznyBit » Wybierz co mam zagrać! /muzyka <numer>, numery znajdziesz pod /dj Nie.
Racja, zaraz to uzupełnię. W takim razie może w ogóle zlikwidujmy całe lobby, a zostawmy tylko kompas i opcje konta? Przecież do tego żeby wejść na serwer nie jest potrzebny jakiś super dobrze wyglądający świat. Moim zdaniem to jest jakieś urozmaicenie, coś czym CraftApple odróżnia się od innych serwerów.
No tak, bo to jest problem dla infiego, a jeszcze kilka dni temu widzialem go na XYZ serwerze, popierdzielał w bedwars. Powodzenia w prowadzeniu serwera..