MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Podanie] xAlpha

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika AngelKiller, 14 Marzec 2019.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AngelKiller

AngelKiller Użytkownik

Docenione treści:
    70
    Imię: Artur

Dokładny nick w grze: xAlpha

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:
    Staram się być codziennie, lecz szkoła i sprawy osobiste nie zawsze na to pozwalają
    Wracajac ile dokladnie gram, to będzie to 2-7h dziennie najchętniej gram na serwerze Survival

Data urodzenia: 22.03.2004 (niedlugo 15 urodziny)

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Kilka lat temu zobaczyłem jak kuzynka gra w Minecrafta, tak naprawde od tego sie zaczeła moja przygoda z Minecrafta, z wersją 1.4

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: ok. 27 lipca 2018, Znalazlem CA na mcliście.

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na Serwerze gry lub Forum: Tak, byłem kilka razy karany, Lecz od kilku miesięcy nie zostałem ukarany. Zmienilem sie i żaluje tych czynow przez ktore zostałem ukarany.

Czy posiadasz rangę PREMIUM na CraftApple: Nie, nie posiadam

Czy składałeś/składałaś wcześniej Podanie na Pomocnika CraftApple?
    Tak - https://craftapple.pl/forum/threads/podanie-na-pomocnika-angelkiller.13268/#post-88002

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym aby zostały wprowadzone komendy które ułatwia zaczniecie gry nowym graczom jak i stały, Wiecej form zarobku, nie tyko ah i kupno w sklepie za realne pieniadze

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada Pomocnik:

* Pomagać wyższym rangom szczególnie moderatorom w ogarnięciu chatu.

* Pomagać nowym jak i stałym graczom w wyjaśnieniu komend odpowiadania na pytanie , działania ekonomi AC itd.

* Wyszukiwanie błedów, bugów a następnie zgłaszac owe bledy, bugi do wyższych rang.

* Udzielać sie na chacie, w życiu serwera i na forum.

* Bycie dyspozycyjnym ( Dostępny w sprawach narzuconych przez vice administrstora/administratora

* Robic dowody zlamania regulaminu (SS) podczas karania.
    ----UPRAWNIENIA POMOCNIKA---
    /tempmute (nick) (Xmo Xd Xn Xm Xs) (powód) - Wycisza tymczasowo gracza w capej sieci CA na określony czas
    Np:
    /tempmute xyz 10m Złamanie regulaminu

/kick (nick) (powod) -
    Wyrzuca gracza z sieci
    Np:
    /kick xyz Złamanie regulaminu

/unmute (nick) zdejmuje wyciszenie z gracza
    Np:
    /unmute xyz

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać Pomocnikiem:
    Chcialbym zostać Pomocnikiem aby pomagać nowym graczom jak i stałym w przeróżny sposób/przeróżnych problemach. Pilnować chat Pomagać wyzszym rangom. Myśle, że jestem chociaż poprawnym kandydatem na pomocnika.

Opisz w jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Najpierw uspokoje osoby ktore sie kłóca następnie próbowałbym sie dowiedzieć dlaczego powstał ten konflikt, Wysłuchałbym ewentualnych światkow kłótni
    Gdy już będe wiedział dlaczego kłotnia powstała itd. podjołbym decyzje czy aby załagodzic konflikt muszę ukarać graczy czy tylko upomnieć. Ewentualnie kierować sprawe do wyższych rang.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:

Zdecydowanie owe umiejętności posiadam, nie jest to moją najmocniejszą stroną, lecz nie mam problemu z ową umiejętnością.

Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Hej, jestem Alpha. Mam 14 lat. Już niedługo będe miał 15 urodziny, Niedługo również mam test 8 klasisty przez co będe musiał poświęcic wiecej czasu na nauke, lecz nie wpłynie to na moją aktywnosć na CA. Mieszkam w Szczecinie (Woj. Zachodnio Pomorskie) jest to dosyć duże miasto powoli również staje sie jeszcze bardziej nowoczesne.
    Jestem żywiołowym nastolatkiem, otwartym na nowe znajomości Nie boje sie nowych wyzwań i całkiem dobrzę radzę sobię w stresujących sytuacjach, W wolnym czasie od komputera, szkoły uczę sie chemi, fizyki Bardzo lubię owe przedmioty, Jestem często dostępny na forum.

Co najbardziej podoba Ci się w grze Minecraft:

W Minecrafcie podoba mi sie przedewszystkim złozonosc swiata minecrafta, Minecraft ćwiczy również kreatynwość bo tak naprawde w Minecraft możemybwybudować wszystko co chcemy, wielki zamek lub mały zamek itd.
    Określ swoją dyspozycyjność:
    Jestem czesto dyspozycyjny szkołe koncze uśredniajac o 14 50.
    ( Znajdziecie mnie na:
    - Forum
    - Minecraft (Survival)
    Umotywowanie podania:
    Myśle, że moim umotywowaniem podania będzie to że dałem wam sie poznać, moje cechy charakteru Jestem z wami już 8 miesięcy ( Z przerwami ). Licze na to że Three mi zaufa i pozwoli odkryć świat E&A, Pozdrawiam graczy, I ekipe C&A

• Lubię To x 2
    • Zabawne x 2
    • Optymista x 2
    • Nie zgadzam się x 1
    • Burak x 1
    • Błędy ortograficzne x 1
    • Lista
    #1 AngelKiller, 14 Marzec 2019
    Ostatnio modyfikowano: 15 Marzec 2019
    Reklama
  2. Sinmiedo

Sinmiedo Biznesmen

Docenione treści:
    492
    Jesteś strasznie upierdliwy, wkurzający, irytujący i arogancki. Takiego cię poznałem i takiego cię widzę grając na serwerze.
    Dla mnie jesteś skreślony dopóki nie zmienisz zachowania i nastawienia.
    Poza tym nie pomagasz, a w tym przypadku pomaganie to podstawa.

• Lubię To x 4
    • Pomocny x 4
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Zabawne x 1
    • Lista
  3. BozydarPampers

BozydarPampers fabianek

Docenione treści:
    8
    Nie ogarniasz co się dzieje w grze.
    (Na nie)

• Lubię To Lubię To x 2
    • Nie lubię Nie lubię x 2
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 1
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Lista
  4. Wapno

Wapno Użytkownik

Docenione treści:
    92
    Podanie dobrze napisane, jednakże nie pamiętam żebyś pomagał (może przeoczyłem) a poza tym na innym nicku miałeś bana. Jestem zatem na neutral.

• Nie lubię Nie lubię x 2
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  5. KripuGaming

KripuGaming Użytkownik

Docenione treści:
    51
    Oczywiscie ze tak, masz mniej niz 16 lat więc jesteś tutaj potrzebny! No niestety nie jesteś dziewczynką ale co tam:)

POWODZENIA!:D

• Nie lubię Nie lubię x 3
    • Zabawne Zabawne x 3
    • Lubię To Lubię To x 1
    • Lista
  6. krukmag123

krukmag123 Ksiądz Biskup prawie Papież

Docenione treści:
    26
    Podanie dobrze napisane. Ogólnie widziałem jak pomagasz i pomagałeś mi zresztą też w wielu sprawach. Jestes dobrym graczem który potrafi ocenić sytuacje i dostosować się do niej. Moim zdaniem twoja kandydatura na stanowisko [Pomocnik] jest poprawna. w zupełności zgadzam sie z tym byś nim został.
    WIELKIE TAK

• Zabawne Zabawne x 3
    • Nie zgadzam się Nie zgadzam się x 2
    • Zgadzam Się Zgadzam Się x 1
    • Lista
  7. _Zyraf_

_Zyraf_ Żyraf

Docenione treści:
    349
    Czdsc Artur,

Podanie (po poprawieniu) jest ok. Nawet miło się czyta.
    Na forum też jakaś aktywność jest, lecz jak czasami patrzę to wydaję mi się , iż często piszesz wiele rzeczy na siłę.
    W grze dosyć często Cię widuje. Ostatnio prawie w ogóle nie widziałem, iż pomagałeś, lecz od paru dni coś tam zauważyłem. Jednakże patrząc w jaki sposób pomagasz wydaję mi się, iż pomagasz trochę na siłę. Oczywiście, że coś tam też pomagasz od siebie, lecz głównie jak na to patrzyłem robiłeś to na siłę. Kiedy pisaliśmy raz na czacie prywatnym w grze (/msg) napisałeś mi, że pomagasz. I to mi dało jakieś już przypuszczenia, iż pomagasz na siłę po to by pokazać "wszystkim", że pomagasz.
    Moim zdaniem dużo za wcześnie napisałeś to Podanie. Jestem na Nie.

EDIT:
    Ludzie mogą robić to na różne „sposoby” nie muszą pisać jak to ująłeś „Kto potrzebuje pomocy pisac msg”.
    Pewnie, że miałem to sam zobaczyć , a nie ma mi mówić , że „pomaga cały czas i się stara”. Zwracać na siebie uwagę na „siłę”. Mam ciagle patrzeć jak pomaga „dzisiaj” Graczom a przed wczoraj nie ? Nie wstawiam jak to ująłeś „szybką ocenę” na forum. Przed podaniem nie pomaga, a po podaniu magicznie pomaga ?
    XD?

Ps. Jeżeli chcesz coś jeszcze wyjaśnić to PV.

Pozdrawiam Żyraf~

• Lubię To Lubię To x 2
    • Kreatywny Kreatywny x 1
    • Burak Burak x 1
    • Lista
    #7 _Zyraf_, 16 Marzec 2019
    Ostatnio modyfikowano: 16 Marzec 2019
    Reklama
  8. Wulf__

Wulf__ Użytkownik

Docenione treści:
    113
    Pozwolę sobie ocenić na razie jedynie odpowiedź Skyrafa

co? Ja przepraszam bardzo, ale od kiedy pomaganie na siłę jest złe?(jeśli w ogóle rzeczywiście pomaga na siłę) To smutne kiedy ktoś od razu skreśla Cie z powodu tego że pomagasz nie tak jak On tego chce. No właśnie - pomagasz! Więc czemu czepiamy się tutaj pomagania, skoro ono występuje i jest to bardzo istotne? Swoją drogą jak można rozpoznać u niego pomaganie na siłę? ( widziałem kiedyś gdy osoba pisała w kółko na czacie "Kto potrzebuje pomocy pisac msg" - to jest czysta definicja pomagania na siłe)

| Miałeś mi tego nie pisać, sam to chciałem zobaczyć! | Czy serio to, że ktoś próbuje poinformować Cie o tym, że starasz się i pomagasz jak możesz jest dla Ciebie znakiem, że robi cokolwiek na siłę? Zamiast patrzeć na ten czat sprawdzić czy to co napisał ci na msg jest zgodne z prawdą to wolisz wystawić już szybką ocene na forum, bo wiesz | ważne są moje przekonania, co tam fakty |

Jeśli jest inaczej lub nie zrozumiałem do końca tego co napisał skyraf to niezmiernie proszę o wytłumaczenie mi tego.

Widzę tu małe promyki zazdrości. Promyki. I niechęć do jakiejkolwiek konkurencji.

-=-Dalszą dyskusje przenosimy na pw. Żeby nie było, że nie mam argumentów

• Zabawne x 2
    • Zwycięzca x 2
    • Lubię To x 1
    • Zgadzam Się x 1
    • Kreatywny x 1
    • Lista
    #8 Wulf__, 16 Marzec 2019
    Ostatnio modyfikowano: 17 Marzec 2019
  9. smoollberry

smoollberry aka snows
    Członek Ekipy Moderator

Docenione treści:
    740
    Witaj!
    Co do podania nie mam zastrzeżeń, znajduję tylko małe błędy w wyrazach, np. brak jakiejś literki czy błąd interpunkcyjny. Pomagasz? Pomagasz, ale wiem, że stać Cię na więcej ^^. Wiek? Wiek odpowiedni. Zachowanie? Odpowiednie.
    Wahałabym się właśnie w kwestii zachowania. Nie jestem pewna czy można Ci ufać po takiej przeszłości, sam wiesz, co robiłeś. Nie wiem, nie spędzam z Tobą na tyle czasu żeby to określić. Chociaż ogólnie widzę jak rozmawiasz z innymi i... jest lepiej :). Jestem dumna.

Wstrzymam się od głosowania, ale wiedz, że jedynym minusem jaki widzę, jest przeszłość ;). Życzę Ci powodzenia z całego serca!

• Lubię To Lubię To x 2
    • Przyjazny Przyjazny x 1
    • Lista
  10. Crytal

Crytal Użytkownik

Docenione treści:
    557
    Cześć @AngelKiller
    Podanie trochę słabiutkie pod względem interpunkcji, ortografii i gramatyki. Jeżeli chodzi o 'sens' podania może być. Wierzę, że człowiek może się zmienić jeśli chce, ale sam przyznasz, że robisz niektóre rzeczy na siłę i nie do końca znasz Regulamin - np. Bugi zgłaszasz na forum. Moim zdaniem musiałbyś odczekać aż minie ten rok i wtedy złożyć Podanie, robisz wszystko na siłę, Gracze trochę się Ciebie boją, a ja nie wiem już co mam o tobie myśleć. Przeczytaj Regulamin, Dekrety, spróbuj opanować wybuchowość i za rok napisz Podanie.

Jestem osobiście na Neutral -.

@Wulf__ @Skyraf Jeżeli macie jakieś konflikty ze sobą, załatwiajcie to poza Podaniami, wystarczy /msg lub wiadomość prywatna na Forum, bo to robi się już nudne.

• Nie lubię Nie lubię x 4
    • Zabawne Zabawne x 2
    • Lista
  11. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Co te Podanie tutaj robi? Czy ja łamiąc sobie nogę uszkodziłem sobie również głowę, zapadłem w śpiączkę i obudziłem się w styczniu 2020?
    Nie sądzę.

Zgodnie ze wcześniejszymi ustaleniami kandydatura odrzucona do min. 01.01.2020 roku.

• Lubię To x 5
    • Zabawne x 2
    • Kreatywny x 2
    • Zgadzam Się x 1
    • Nie zgadzam się x 1
    • Przyjazny x 1
    • Lista
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę