Mam pomysł który uważam że sporej społeczności osób przebywających dużo na forum by pomógł. Otóż już na forum istnieje rubryka aktywna administracją/ekipa coś takiego, lecz dotyczy się to tylko forum. Natomiast mój pomysł miałby na celu pokazanie aktywność administracji i ekipy lub samej ekipy na serwerze. Mogło by być to podzielone na podserwery typu: OpenCreative(aktywnych:1)- [Pomocnik]ShyPoud. Ze strony aktywnych wyglądało by to np poprzez to że wchodzili by na forum i zaznaczali swoją aktywność na serwerze poprzez odznaczanie tego gdzieś. Mógłby być to mechanizm automatyczny który szczerze nie wiem jakby miał działać. Ale poco to?! Miało by to służyć np. siedzisz na forum i chcesz sprawdzić kto jest na rowerze z administracji bo masz ważną sprawę którą na forum rozpatrywali by za jakieś 2 godziny. Widzisz że jest Ladavi to wchodzisz na craftapple. Wady Niema szczerze wad, można zniwelować jedną poprzez ręczne odpalanie tego. Ale jaką, niektórzy z administracji wbijają na serwer niezauważeni i zamykają odrazy na Vanisha ponieważ np szukają cheaterów lub podglądają innych graczy.
Bezsensu takie coś dodawać. Tak jak ktoś wspomniał, iż możesz sprawdzić na stronie głównej (serwery) kto jest online na jakim trybie. A jeżeli nie znasz ich nicków to jest także na stronie głównej też kto jest w E&A ( http://craftapple.pl/ekipa ). Pozdrawiam Żyaf~