Weź napisz Graczy z wielkiej litery, chociaż raz. Zrób to dla mnie. PS Gdzie info o nagrodach, bo nie wiem czy mam się włączać jeszcze w sponsorowanie.
Nagrody dla Uczestników Turnieju PvP zostały już zapakowane i zaraz zostaną ujawnione na forum, natomiast jeżeli chciałbyś przekazać jakieś itemki to bardzo chętnie przyjmiemy, ponieważ po Turnieju PvP zostanie jeszcze zrobiony rzucany event przedmiotów.
۩ TURNIEJ PVP ۩ ● NAGRODY ● I MIEJSCE + 10 000ac sponsorowane przez gracza V_A_P_E_R & Crytal II MIEJSCE + 5 000ac sponsorowane przez gracza Laura05 &Crytal III MIEJSCE + 2 500ac sponsorowane przez gracza Laura05 & Crytal NAGRODA POCIESZENIA (Otrzymuje ją każdy z Uczestników biorących udział w Turnieju PvP)
Cziki123, jak wyjdziesz z tej walki, to chyba z ręką w majtkach. Powodzenia, jestem bardzo dobrze przygotowany.
Zostały wprowadzone lekkie zmiany w ekwipunkach. Przy okazji pragnę przypomnieć, iż na Turnieju PvP zakazuje się: ✖ Używać owoców refrenusu, pereł, a także innych przedmiotów poza przydziałem każdego z uczestników. ✖ Stosowania innych mikstur niż dane w przydziale na każdy etap. ✖ Stosowania łuków. ✖ Stosowania wspomagaczy ułatwiających zabicie przeciwnika. Osoba która zostanie przyłapana na stosowaniu takich rzeczy zostaje wyrzucona z Turnieju PvP automatycznie bez otrzymania upominku. Zostaje też na taką osobę złożona skarga. ✖ Rzucania różnorodnych mikstur z trybun w stronę osób biorących udział lub bijących się na arenie, a także pomagania takim sposobem swojemu znajomemu biorącemu udział. ✖ Osobom oglądającym Turniej PvP wchodzić podczas walk na arenę bądź teleportowania i używania owoców refrenusu i pereł.
Dziękuje wszystkim za wsparcie, niestety poległem z osobą która wygrała ten turniej-Carlagiem, gratulację dla niego, i powodzenia! Ale tu wiadomość dla Cziki123, jesteś bez honoru, uciekłeś bo sie posikałeś jak mnie zobaczyłeś, jeśli chcesz zawalczyć jak mężczyzna z mężczyzną to zapraszam na pv, na dokładne zaplanowanie terminu naszej walki, nie mam do ciebie szacunku, pokaż że masz honor ze mną zawalczyć.
Dzięki Thunder za zorganizowanie turnieju! Super atmosfera, organizacja i wszystko ładnie zaplanowane, szacun !
Podczas Turnieju PvP doszło do pewnych zmian w parach, natomiast poradziliśmy sobie i w eliminacjach wystartowało, aż 8 par! Gratuluję każdemu Uczestnikowi podjęcia wyzwania takim jakim jest wzięcie udziału w tego rodzaju EVENCIE. Chcę serdecznie podziękować graczom Laura05, a także ThunderMouseMc za współorganizowanie Turnieju i pomoc w pracach nad nim! Również dziękuję wszystkim graczom którzy zostali sponsorami nagród w Turnieju, a są to: Laura05, ThunderMouseMc, nowez, V_A_P_E_R, Crytal, xDiabolina_, xAlpha, Inex100, NegatiVver_, __GaNgStAr__, Izaria! Dziękuję serdecznie i do zobaczenia na kolejnym EVENCIE! ★ WINNER ★ __GaNgStAr__ ★ II MIEJSCE ★ SaaVeen ★ III MIEJSCE ★ Inex100
Gratuluje wszystkim uczestnikom Turnieju, naprawdę świetnie wam poszło Ale wielkie Podziękowania powinny kierować się do @Sinmiedo, za wspaniałe zorganizowanie wszystkiego! Pozdrawiam, Życzę miłego wieczoru
Niestety nie mogłam przyjść na turniej, prywatne sprawy. Ale i tak gratuluję wszystkim i powodzenia za rok.