1. - Dokładny nick z gry: Dziewulak 2. - Data otrzymania bana:30.08.2014.r. 3. - Screenshot z informacją o banie:nie umiem go robić 4. - Sytułacja oraz powód otrzymania bana: KillAura 5. - Dlaczego miałbyś dostać UB ?onieważ nie znam lepszego serwa od craftapple.pl i usunołem tą killaure i nie będe w życiu już na niej grał przysięgam Prosze jak najszybciej podjąc decyzje .........
Stanowczo na NIE.. Killaura to cheat! Naucz się że nie cheatujemy na serwach!! Szkoda gadać.. Zostałeś ukarany, nie masz NIC do powiedzenia! haha [hr] A nawet jak dostaniesz unbana to i tak zainstalujesz jakiś szajs! Jedno wielkie NIE
Szkoda a majkraftdziku za huzuni to odbanowałeś tak ! ? [hr] Szkoda a majkraftdziku za huzuni to odbanowałeś tak ! ? [hr] ba za je***** kill aure kturą usunołęm nie dostane un b a on za huzuni dostał tak ? [hr] MRastar i to się nazywa sprawiedliwość tak ? [hr] mrAstar ja nie taki już jestem ja nic nie sciągne ja chce grac tylko jak dawniej na moim svipie [hr] MrAstar ty zawsze jesteś na nie a nigdy na TAK ty oceniasz ludzi inaczej niz infi
HHAHAHAHA nie damy ci UB miałeś ją cały czas włączoną bo sie z toba klepałem jestem na NIE nie dostaniesz UB
Dziewulak: W podaniach jestem prawie zawsze na tak zalezy jakie, majkraftdziku nigdy nie unbanowałem -_- chyba ze podczas autobanow... Za aury nie odbanowałem nigdy! [hr] Nie cierpie cheaterów, nigdy nie odbanowałem na prosbe jesli wczesniej cheatował! NIGDY! [hr] Nigdy sie nie nauczysz ze sie nie cheatuje..
astar ale ja mialem svipa i uwiez ze ja juz nigdy nie bede grał na tym guwnie popełniłem wielki błąd a ty nie chcesz mi dać 2 szansy